GOING AWAY OKAY


ph_priv

Hallo bloggen! Det er ikke mange minuttene du får av meg lenger, jeg sitter her og føler at jeg vanskjøter mitt eget barn. Unnskyld! Jeg løper meg selv i hælene om dagen, uten at jeg helt klarer å sette fingeren på hvorfor, men HEI hvor det går og på torsdag drar vi! Jeg hoster stygt og snørrer enda, men de får bare vær så god og bli med på tur. Vi skal en-de-lig til Marokko! Jeg er så gira! Kofferten er allerede pakket og klar som et egg, i morgen har jeg nemlig ikke tid – da har jeg min siste dag på kontoret (au bak ribbeina!) før jeg løper av gårde for å møte en PT jeg har fått prakka på meg. NEIDA, jeg gleder meg til det, jeg skal nemlig løpe maraton (…….) til høsten og trenger all den hjelp jeg kan få! Det skal jeg fortelle dere mer om senere. «Senere, senere, senere»… Men livet er jo nå, si.

Apropos livet – i dag fant Thea to sjukt fine leiligheter til oss i Oslo, som vi skal prøve å kaste lasso etter! Kryss fingerne! Visningen er allerede på tirsdag. Kanskje jeg har adresse i Oslo før jeg rekker å stave «sjøbuse».

Jeg rekker iallfall ikke å stave det nå, for nå må jeg hekle. Snakkes senere, babes! Fortell meg noe fint på T (for tirsdag) så lenge!

Hey! My suitcase is finally packed yet again, and on Thursday I’m going to Morocco! So excited! Tomorrow I’ve my last day at the office (oh…), before I have a meeting with a personal trainer. I’m gonna run a marathon this fall, you see, so I need all the help I can get! I’ll tell you more about that later. Oh, by the way, my friend found two appartments in Oslo today which we are drooling on. Cross your fingers for us – maybe my address will be in Oslo before I even get to spell the word ‘boogieman’! Got2go, my mom and aunt are waiting for me downstairs – we’re gonna crochet. Later, babes!

10 kommentarer

 1. Min T er for te, mmm. Sitter her med en gigantisk kopp!

 2. Susanne

  Torkil, kjæresten min!

 3. Camilla

  T for tid på kafe med venninner og is:D Marokko høres spennende ut! Gleder meg til bilder derfra, kunne du forresten skrevet et innlegg med hva man bør pakke med seg på tur? Hvis du ikke allerede har det?:)

  Marie svarer: Ja, har allerede tenkt tanken! Jeg har skrevet pakkelsite for LANGturer, type backpacking, men ingen for kortere reiser 🙂 Det kommer!

 4. Ååå, håper du koser deg MASSE på turen, og husk å oppdatere oss O:)

  Noe fint på t, TUR! I dag har jeg vært på skogstur med mine to beste venninner og det var superkoselig.

 5. Så gøy, gleder meg til å bli med til Marokko sammen med deg her på bloggen! 🙂

  Fin ting på T for tirsdag: ukas første Treningsøkt gjennomført og stolt over det!

 6. Så gøy at det er tid for Marokko! 😀 Gleder meg til å følge bloggen på turen.

  T står for TID for meg idag. Har vært i dårlig form og holdt meg hjemme, men i stedet for å kaste bort dagen har jeg fått gjort en del fornuftig. Herlich.

 7. Have fun and enjoy your trip!! Morocco is on my bucketlist so I’ll be waiting for your post about your experience!xx
  debsbug.blogspot.gr

 8. Hei! Jeg har akkurat samme mobil som deg, fikk så lyst på den da du viste den fram! Den er helt herlig og jeg er superfornøyd! Så takk for det <3 Men jeg lurte på noe: Hva gjør du for å få slike bilder som du gjør? Hvordan effekter ogsånt bruker du? og gjerne andre tips.. 🙂

  Marie svarer: Så kult! Den er fantastisk! Jeg bruker VSCOcam, en app, og redigerer bildene mine med den 🙂 Det er egentlig dét. Hehe.

 9. God tur!
  Min T blir nok for Thailand! Avreise om 13 dager!

 10. Hei! Hvilket kamera bruker du? Syns bildene dine er så fine 🙂
  God tur til Marokko! Min T blir nok for tur, har sånn reisefeber om dagen. Og det er jo også perfekt vær for en skogstur.

  Marie svarer: Takk! bruker mye mobilen (samsung galaxy s4 zoom), ellers har jeg Canon 550D 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *