LET BODY DECIDE

Det er så gøy at dere synes det var så gøy med meg og KLM! Den evnen dere har der, den evnen til å unne andre suksess og glede seg på andres vegne, den må dere vokte med LIVET. Gull verdt! Dere óg! Tusen takk for så mange fine ord, og jeg gleder meg sånn til å dra på tur med dere igjen!

Men før vi gjør det må jeg se og bli frisk. Jeg trodde det var pollen, men bare et kvarter etter at jeg snakket med dere sist, på torsdag, gikk kroppen min fullstendig ned for telling. Feber og hosteanfall natten gjennom og på fredag lå jeg rett ut hele dagen og fikk aldri dratt på H&M loves music som jeg hadde tenkt, og heller ikke møtt igjen de jeg reiste med i Kina – Dave som har kommet helt fra England og alt! Jeg er så lei meg for det!

Lørdagen var kroppen min og jeg iallfall litt mer på bølgelengde, jeg dro den med i bursdag på en båt med Little Norway-øl og solnedgang, og Tom Cruise (venstre i bildet) og far til mitt eneste barn (høyre), han heter Eskil og er jagerflypilot og det var hans fly jeg designet i for-i-fjor.

(tenkepause)

Det er  jagerflyet som er barnet vårt, altså, bare så ingen misforstår det.

Det var en superhyggelig kveld, og Little Norway må dere faktisk smake, selges på Meny. Jeg smakte ingenting på lørdag, sjuk som jeg var og manglet smaksløker, men jeg har smakt den før og den er helt nydelig. Hvis dere har vært på Craw Bar i Oslo, verden deiligste ølsted, og liker øl med litt mer smak og det lille ekstra, vil dere elske den her. SÅ god!

Nå skal jeg hoste meg gjennom mandagen, ukens spebarn, og resten av uken blir min siste på kontoret i Sagveien. Torsdag reiser jeg til Afrika, og når jeg kommer hjem igjen står jeg uten jobb. Igjen. Jeg ser ingen annen utvei enn å trøstereise.

Hvordan går det med dere?!

____________
Thanks a lot for all your kind words on my last post about my new flame – KLM. That skill you have, to begrudge other their success and to be happy for others, you should guard that skill with your lives. That skill is worth gold! And so are you! Thank you so much, I can’t wait to travel with you again! But before I do that – I need to get well. I thought it was an allergic reaction to the flower dust outside, but after I spoke to you on Thursday my whole body shot down. I catched a fever and had series of ugly coughing all through the night, and when the Friday arrived I couldn’t do anything but lay in bed. Such a mess! I even missed the H&M loves music-event and I didn’t get to meet up with two of those I traveled China with. I’m so sad about that! Dave even came here all the way from England! BAD timing, body. BAD bad timing.

Saturday I felt a bit better, enough to join a b-day party in a boat with Little Norway-beer and sunset, and Tom Cruise (left in the picture) and the fighter pilot Eskil, who flew the F-16 I designed two years ago. Such a good night, and that beer I’ll recommend for you! Such a good taste, if you’re into beer with a little bit more taste than the regular one. Now I’ll have to cough myself through Monday and the rest of the week will be my last at work. On Thursday I’m off to Africa and when I get back – I don’t have a job anymore. Unemployed yet again. I guesss I’ll have to travel, then.

How are you?!

7 kommentarer

 1. AFRIKA? Åå, nå ble jeg litt småmisunnelig og veldig nysgjerrig! Hvor skal du, og hva skal du? Og hvor lenge? Og…. ja? 😀 gleder meg til Afrikatur gjennom dine øyne, ord og bilder!

  Marie svarer: wait for it! Hehehe.

 2. Solfrid

  Kjedeleg når kroppen går ned for telling. Men hey, trøstereising høyres veldig bra ut, om enn litt dyrt. Ah, Afrika. Det blir vel moro!

  Kroppen min er i spenning. Har bydd på min fyrste leiligheit, og jammen fekk eg ikkje høgste bud. Om ingen kjem inn med forkjøpsretten sin iløpet av morgondagen har eg ny leiligheit i august. No må eg berre overleve til onsdag og sjå korleis det går. (Hjerna mi skrik litt «ÆÆÆÆ», men det går vel bra!)

  Marie svarer: Oioioi, LYKKE TIL! Håper den blir din og gratulerer i så fall! Det går så bra – jeg har trua 🙂

 3. Herlig stemning på bildene!
  Her er det fullt kjør med eksamen på gang. Heldigvis er halvparten av dem unnagjort i løpet av denne korte skoleuken.

 4. Hei Marie! Jeg skal inn i garden i oktober og gleder meg kjempe masse. Men jeg har et lite dilemma…Jeg har kjempe lyst til å klippe håret kort, i sånn Bob frysyre, men vet de er kjempe strenge, spesielt i garden på det at håret skal være oppsatt. Har lest fra andre millitær-jente-bloggere at de ble sent tilbake fra frokosten for å fikse noen få babyhår, så hvordan blir det da hvis håret i nakken er for kort for en liten hestehale? Takk på forhånd 😀

  Marie svarer: Så spennende! Ja, noen steder er de veldig stricte på hår – men i verstefall gir de deg hårnett, hehe. Ellers får du jo til mye med gele/spray og spenner 🙂 Jeg kjenner ikke Garden så godt, ring 03003 for å være heelt sikker, men jeg tror nok det går fint!

 5. God bedring, og så spennende med Afrikatur!! Jeg leser til min siste eksamen, i mediesosiologi, som er på fredag. Gleder meg stort til å dra hjem for sommeren, så er ikke så lett å fokusere de siste dagene nå!

 6. Therese

  Ah, jeg liker Crow Bar! Skal teste ut ølen:)
  Og ja, selvfølgelig er vi glade på dine vegne for KLM! Det skulle da bare mangle. Det er bare bitre, sjalu mennesker som ikke ville blitt det, og jeg tror (utifra kommentarene jeg pleier å se) at vi leserne er en ganske ålreit gjeng, hehe 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *