TIDY UP

I dag har jeg ryddet i leiligheta, og fant ut at


– å bla gjennom pappas gamle tegninger er noe en kan gjøre når humøret er på halv tolv, haha for en fantasi han har, og hvor FIKK han de rare mennene han hele tiden tegnet fra? (gutten må være et portrett av storebroren min som liten, det ligner så innmari på et bilde jeg har sett en gang! Pappa har TALENT, jeg kunne ønske han fikk lov til å bruke det)


– jeg har alt for mange løsbarter


– dagbøkene mine fra tidlig tenårene var ingenting annet enn et regnskap over gutter jeg likte, gutter som flørtet, gutter jeg flørtet med og gutter jeg var sammen med, og gutter jeg ikke ville være sammen med. </3 HerreGUD jeg er så glad jeg ikke blogget på den tiden….


– rotet forblir, uansett hvor mye jeg prøver


– å se på at katten jager skjærer i nabolaget er mye mer interessant


– det tar på

Gleder meg til neste gang.

__________
I cleaned up my appartment today, and found out that

– my dad’s drawings are a perfect cheerup on a bad day, he’s such a TALENT and what a fantasy! The boy is a portrait of my big brother when he was a little boy, it has to be – he’s so alike!
– I’ve got way too many mustaches
– My diary from my teens is nothing but a accounting of all the boys I fell in love with, all the boys that fell in love with me, all the boys I liked and didn’t liked, all the boys I used to be with – and didn’t want to be with haha I’m SO glad I didn’t have a blog at that time…
– My mess is never going away, no matter how much I try to tidy up
– It’s so much more interesting to watch my cat chasing birds outside
– It’s exhausting
Can’t wait to do it again. Really.

10 kommentarer

 1. Haha åå, gamle dagboknotater, altså <3
  Og herlighet, så flink pappa du har! Tegningen av lillegutt var kjempefin 🙂 Den andre minnet meg om et prosjekt vi hadde på ungdomsskolen! Vi fikk utdelt en tegning med et ark oppå som skjulte tegningen, så skulle vi dra arket litt og litt ned og tegne vår egen tegning ved å tegne av strekene som dukket opp etter hvert. Så snart vi hadde tegnet ferdig snudde vi arket opp-ned, og der hadde vi jaggu tegnet den mannen (eller i hvert fall en ganske lik en)! Kanskje var det pappaen din som tegnet opphavet til oppgaven vår? 😉 (Jeg husker ikke om det var den samme tegningen altså, men det var det første jeg tenkte på når jeg så bildet, så en viss likhet må det i alle fall ha vært)

 2. Det er så koselig å rote litt oppi rotet av og til <3

 3. Mener jeg skrev noe lignende i min dagbok, har alltid, alltid hatt en eller annen gutt/mann jeg har vært interessert i, er som du skriver – de løper stafett med hjertet mitt!

 4. Herregud Marie! Jeg leste bloggen din da du var i førstegangstjenesten og en stund etter det. Plutselig datt jeg ut av hele bloggverden og jeg glemte deg og. For noen dager siden fant jeg deg igjen, og jeg ble så glad når jeg så hvor bra det ser ut til å gå med leoparden på kroppen din.
  Mange klemmer fra en gammel fast leser<3
  (Ps, mobilen ville ikke høre på meg så du kan godkjenne denne ;))

 5. Akkurat som når jeg prøver å rydde det. Finner alltid noe som er mer spennende å gjøre.. Være seg om det er å se på fugler, blåse såpebobler eller rett og slett bare rømme fra rommet og rotet :p

 6. Haha! Dagbøker fra oppveksten er så morsomme å lese i dag. Veldig fine tegnger, da!

 7. Syns den barnetegninga ligner litt på deg, jeg ass.

  Btw, bloggen har ingen «Eldre innlegg»-knapp nederst, VRÆL!

  Marie svarer: Æsj, jeg vet det. Skal prøve å kode det inn igjen, inntil det skjer må du bla i arkivet! (Kanskje vi ligner fordi vi er søsken, heehehe)

 8. Nå skal jeg gjøre noe jeg aldri gjør i kommentarfelt; og det er å markedsføre for noe jeg driver meg sjæl. Jeg og fire andre i tekstklassen min på Westerdals er i ferd med å starte et litteraturtidsskrift som skal trykke kunstorientert tekst, foto og illustrasjoner. Og vi er på jakt etter bidragsytere! Illustrasjonene til faren din er kjempefine, og du skriver også så fint. Så hvorfor ikke sende inn noe og se hva som skjer? (Om du/dere har lyst da!). Sjekk ut http://www.facebook.com/littetter for å finne ut mer 🙂 Beklager for reklame, men kunne ikke dy meg.

  Og hva hadde livet vært uten en skuff med løsbarter??

 9. Den mannen har jeg også tegnet, oppgave i kunst og håndverk eller lignende.

 10. Den tegningen av mannen er sikkert fra boka «Å tegne er å se», en skal tegne den opp ned for å trene opp rette hjernehalvdel 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *