TINY THINGS IN MAY

Denne uken blir fin fordi

– Jeg er tilbake på kontoret bak murveggene ved elven og de grønne trærne, og det er så fint der – både utenfor, og inni

– Bloggen har flørtet med en lenge nå, og får endelig snart lov til å fortelle dere om sin siste flamme (dere kommer til å elske den)

– På fredag kommer en av de jeg møtte ute i verden på besøk til Norge, herregud! Fantasi møter virkelighet, tenker jeg, men verdensreisa var jo en virkelighet det óg, kanskje jeg tror på det selv når jeg ser han stå der i levende live, at han ikke bare var en karakter jeg hadde i en fjern drøm en gang, men at det faktisk skjedde. Kina skjedde. Jeg var der. Jeg gikk faktisk på den kinesiske mur, og på fredag møter jeg to av de jeg gikk den med, det blir så rart og helt fantastisk

– På lørdag er det bursdagsfest!

– Jeg sover i min egen seng igjen, og det er så godt at jeg finner ikke ord for det

– Det startet med solskinn på en mandag

– Når uken er over er jeg syv dager nærmere neste reise, for den skjer til neste uke og jeg kan nesten ikke vente men det er jeg jo pent nødt til

– Gjenforent med fin fyr etter altfor mange dager uten, love love

Har dere en fin uke foran dere? Eksamen er straks over nå, sant? LYKKE TIL, alle flittige! Jeg heier på dere!

_____________
This week’s gonna be great because

– I’m back at the office behind the bricks by the river and the green trees, and it’s so beautiful there – both outside and inside
– My blog has been flirting with someone for a long time now, and I can finally tell you about the latest flame! Very soon, you’re gonna love it
– On Friday one of those I met during my travel around the world is coming to Norway, oh. Fantasy meest reality, I might think, but then again my travel WAS reality and maybe I’ll get that when I finally meet one of them who I shared it with again
– Birthday Party at Saturday!
– I’m sleeping in my own bed again, it’s so good I can’t even find the words
– Sunshine on a Monday
– When this week is over I’m seven days closer to my next trip, that’ll be next week and I really can’t wait but I have to
– Reunited with my man after way too many days without!

8 kommentarer

 1. Så superkoselig med besøk! Jeg elsker å se igjen reisevenner! Håper du får en god uke i de sjarmerende byggene langs elva. Jeg er helt enig, det er så fint der!

 2. Solfrid

  Oo, blir spennande å «møte» den nye flammen! Og så moro med verdsreisebesøk.

  Ja, har det. Gler meg til lånehund-tur i morgon, og ei helg full av steppdans! Og det nærmar seg ferie, som eg gler meg!

 3. Camilla

  Så mye gøy du har i vente! Lurer fælt på hvem bloggens flamme er:O
  Denne uka skjer det noe spennende, glattkjøring med venninnen min, lappen om to mnd, forhåpentligvis…Og i helgen skal jeg på opplæring der jeg skal jobbe i sommer!:) Ellers prøver jeg å forandre noen ting i livet, så får se hvordan det går..:)

 4. Her om dagen oppdaget jeg noe utrolig koselig i Fredrikstad: Bakgårdskino i hagen på Mormors i Gamlebyen! Jeg var der søndag kveld og så Casablanca, og det var helt magisk. Fargede lyspærer, en liten samling stoler under tak, et lerret spent opp på veggen på den andre siden av gården, popcorn… Virkelig verdt å få med seg! Jeg tror kanskje det var siste forestilling før sommeren, men verdt å sjekke ut til høsten 🙂

  Marie svarer: Å! Det hørtes magisk ut! Takk for tips 😀

 5. eksamen er straks over og det blir deilig. forrige uke var veldig fin, håper neste blir like god. gleder meg til å se hvordan din blir <3

 6. Ekamen begynner neste uke for meg… Fire å gå. Hipp, hipp.
  Er redd og nervøs som svarte. Haha!

  Er suuuperglad for langhelg da 😀 Og noen små, men grufulle skoletimer i morgen.

 7. Du er altså så flott! Jeg kjente at jeg trengte din heiing akkurat nå som jeg skal til å sette meg ned siste dag før jeg leverer bacheloroppgaven min. Takk! 😀 Og forresten, gratulerer så mye med forholdet med KLM! sjalu, men glad på dine vegne! 😀

 8. Leverer hjemmeeksamen i morgen, og da er det sommerferie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *