FINAL DRIVE

Min siste dag i Stavanger kunne ikke blitt bedre. Først kom Benedicte, ei som leser bloggen min og er russ, hun kom bort til meg på jobb i Sandnes og jeg signerte min første russebukse. Kjendispoeng! Og så fikk jeg russekortet hennes, for jeg er en sucker for fysiske minner en kan ta og holde i. Hver gang jeg ser på korketavla mi skal jeg tenke tilbake på turnéen min og alle de vakre leserne jeg rakk å hilse på underveis. Dere er så fine!
Etter jobb kjøpte jeg bursdagsgave til pappa, og så spiste jeg mitt aller siste forever-alone-måltid på Akropolis (jeg rakk å sjekke ut ALLE stedene dere tipset meg om i Stavanger, fornøyd!) før jeg sendte melding til ei annen som leser bloggen min, Elise, som rakte ut en hånd i en kommentar på det ensomme innlegget mitt. Vi møttes og tok noen øl på Bøker og Børst, før vi gikk og møtte Lena og vennene hennes på Checkpoint Charlie og der var det to øl for én og god stemning helt til jeg måtte ta kvelden. Det var som hun sa, Elise; jeg har mennesker som liker meg (eller iallfall bloggen min) over hele landet, jeg trenger ikke føle meg så alene som jeg til tider gjør i en fremmed by, for det er alltid noen der. Synlige eller ei. Jeg elsker dere!

I dag jobbet jeg tidlig på Sola flyplass (jeg tror (TROR) jeg ga smaksprøve til selveste Morten Abel, og han bukket så pent!), før jeg løp lykkelig ut i bilen og startet på kjøreturen hjem. Åtte timer senere svingte jeg inn i gården, og her er jeg. En håndfull minner rikere, og et par venner óg. Nå skal jeg være sammen med støvet mitt, pappa har bursdag i dag (hipp hurra!) og i morgen er det søttende mai. LYKKELIG!

Hvordan skal dere feire den store dagen? Selv starter jeg i Fredrikstad, før jeg skal drukne meg selv i menneskehavet inne i Oslo. Jeg gleder meg!

_______________
My last day in Stavanger couldn’t have been any better. First Benedicte, a girl who reads my blog, came to me at work in SAndnes and I signed my first russe-pants. (if you need an explanation for what a «russ» is, you can read THIS post) Celebirty-points haha! Then I got her card, ’cause I’m a sucker for memories that you can physically hold onto. I’ll look at that card once in a while, and think back on all those beautiful readers I got to meet during my tour. You’re so good!
After work I bought a b-day present for my dad, before I had my very last forever-alone-dinner at Akropolis, and then I texted another blog reader, who reached out a hand on my post about how lonley I felt aww. We had a couple of beers at Bøker og Børst before we went down to Checkpoint Charlie and met up with Lena and her friends. They sold 2 beers for the price of 1, and I had such a good time until I had to go back to my hotel for some sleep. It’s true what Elise, the reader I met for beer, said – I’ve got people that like me (or at least my blog) all over Norway, I don’t have to feel as alone as I do sometimes, in a strange city, there’s always someone there. Visible or not. I love you!

Today I was at work at Sola Airport in the morning, before I ran out to my car and started my long drive home. Eight hours later – I’m finally here. A handfull of memories richer, and a couple of friends as well. Now I’ll enjoy some time with my folks and tomorrow it’s the National Day of Norway. Can’t wait!

3 kommentarer

  1. Var superkoselig å møte deg, gleder meg allerede til neste gang du besøker oljebyen. 🙂

  2. Aww, sikke søde læsere du har ! 🙂 Kom til at tænke på… da du var ude og backpacke, mødtes du så med nogle af dine læsere undervejs?

    Marie svarer: Ja, jeg er heldig! Jeg møtte to lesere i Brasil, begge fra Norge 🙂 De skrev til meg da jeg blogget om en litt tøff tid ute i verden, hehe. Superhyggelig, og vi har kontakt enda! Lena var f.eks. en av dem!

  3. Benedicte-Abelone

    kjempehyggelig!:D Kjendispoeng til meg også som har fått en plass på bloggen din!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *