T FOR TUESDAY

Tirsdag den trettende på T:

– Trivelig frokost på Ostehuset, sammen med fineste Lena! Og dere hadde rett – Ostehuset ER verdt et besøk, de har store vinduskarmer med puter som en kan sitte i, og god kaffe og enda bedre mat, mmm mm m!

– Trakk kortet på nye sko, blomsterkrans og jakke til 17. mai-antrekket mitt, nå mangler jeg bare ei veske – smil

– Takknemlig for at solen skinte i dag óg, verden er så nydelig når den bader i sollys!

– Tusen fornøyde ansikter på jobb, jeg føler meg som en engel der jeg står gatelangs og deler ut gratis mat til de som tilfeldigvis går forbi, de blir jo så glad, åh – fin jobb

– To uker og to dager til jeg endelig får luft under vingene igjen og reiser av sted til Festival Mawalzine Rythms of the World 2014!

– ….TIMBERLAKE PÅ PROGRAMMET! Bare nevner det.

Hvilke T’er beskriver deres tirsdag?

Tuesday the 13th on T:
– Today’s breakfast was at Ostehuset, together with Lena! You were right, Ostehuset is worth a visit – they have big windows where you can sit down on pillows, and good coffee and even better food, yum yum yum
– Threw some money out on new shoes, flowers for my head and a jacket to the outfit for our National Day on Saturday. Now I’m only missing a purse then I’m good to go out and wave the Norwegian flag!
– Thankful for the sun, it came out today aswell! The world is so much more beautiful when it’s bathing in sunlight
– Thousands of happy faces at work, I feel like an angel when I’m standing there giving away free food to whoever that are passing by, and they get so glad!
– Two weeks and a couple of days until I finally can spread my wings again, going to the Festival Mawalzine Rythms of the World 2014!
-…..TIMERLAKE IS PLAYING! Just sayin’.

What T’s are describing your Tuesday?

11 kommentarer

 1. Åh, for et vidunderlig nydelig antrekk! Gleder meg til å se deg i det!

  Min dag (så langt) oppsummert i T-er:
  Tretthet. Tamkespinn. Teite russeknuter. Titting av 80-talls filmer. Te og tekopp.

 2. Titting – på bagasjen min fra folkehøyskolen. I to dager har jeg kikket så hardt på den at jeg håpet den skulle finne veien til hyller og skap selv. Har dessverre måttet innse at det ikke kommer til å skje.

 3. Kristine

  Kan jeg spørre hvor skoene er fra?

  Marie svarer: Fant de hos Aldo!

 4. Things we lost in the fire – av Bastille, er min tirsdags T. Har stått på repeat hele dagen.

 5. For et nydelig 17. mai antrekk! 😀 Får håpe på sol da!:) Det gjør jeg i mitt sommerslige 17.mai-antrekk, hehe 🙂

 6. There isn’t a T in finals.. But that’s what my tuesday was like.

 7. Johanne

  Tid å slå ihjel etter ferdig eksamen, har plutselig ikke noe å gjøre lenger (den følelsen varer bare idag fordi jeg bestemte meg for å ta fri før lesing til neste eksamen). Trekt kortet for mye, 95 kr igjen. Trent, god samvittighet.

 8. åh, fin liste. du har så fin blogg og jeg elsker at det er noe nytt hver gang jeg kommer inn her. fikk lyst til å skrive et innlegg på t jeg også. hihi. ha en fin tirsdagskveld!

 9. Camilla

  17.mai antrekket ble fint!:D
  T for igår, tårer mens jeg leste Indias datter, så fin, litt vond bok.

 10. Solfrid

  Fint antrekk!
  Måtte google festivalen du skal på, det ser herleg ut! Musikk frå heile verda. Byrjar berre å forestille meg å danse til musikken i sol, varme og blant glade mennesker. Og så byrja eg å tenkje på bileta og tekstane dine derifrå, det må jo berre bli fantastisk!

  Telt beskriv min tirsdag. Sett på telt, lest om telt, spurd om telt, fått telt og byrjar glede meg til å telte i sumar. Mykje telting!

 11. Therese

  Min tirsdag bestod stort sett av Typing (skriver master) hele dagen lang:/ Studielivet, ass. I tillegg var det litt Tur med hunden og Tv (måtte jo få med meg siste episode av Costa del Kongsvik, hehe).

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *