FREE NORWAY


ph_priv, 2012

Rise and shine, mitt lille land! Og gratulerer så mye med frigjøringsdagen, og veterandagen!
8. mai 1945 ble Norge frigjort fra tysk okkupasjon, takket være våre motstandsmenn, kvinner og soldater, og i dag må vi sende våre varmeste tanker og tusen klemmer til veteranene våre, og til de som sloss og falt for vår frihet – ikke en ting av det vi har i dag, friheten, freden, tryggheten og vår lille diamant i nord slik den er i skrivende stund, har kommet gratis, og det må vi aldri aldri glemme. Tusen takk for alt dere ga, og fortsatt gir der ute i internasjonale operasjoner, veteraner! Og til dere som satt, og fortsatt sitter igjen hjemme i stolthet og bekymring og venter i noe som kjennes ut som en håpløs evighet, på deres nære og kjære. Tusen takk for innsatsen, jeg er full av respekt og beundring!

Kjenner dere noen som har vært/er ute?

_________________
Rise and shine! And congratulations on the Liberation Day, Norway! 8th of May 1945 our country was liberated from German occupation, thanks to our fighters and soldiers, so today I’m sending my warmest thoughts and thousands of hugs to our Veterans and to those who fought for our freedom  – not a single thing of what we have today, the freedom, peace, safety and our small diamond in North as it is, has come for free – we must never forget that. Thank you so much for all you’ve given, and still give out there, veterans! And to those who sat, and still sits at home in pride and worries, waiting for your beloved ones. <3

6 kommentarer

 1. Fetteren min har vært ute, man han er heldigvis hjemme igjen nå 🙂

 2. Hear hear!

 3. Ingrid E

  Bror kommer til Norge igjen i morgen, etter sin tredje periode ute <3

 4. Kjæresten min er ute nå 🙂

 5. Både mamma og pappa har vært ute!

 6. Miriam Porsmyr

  Blir så glad av å lese bloggen din. Satt å lette rundt etter informasjon om læretid som grafiker i Forsvaret, ble så glad når jeg fant deg!

  Kjæresten min er ute nå. Jeg bare sjalu fordi jeg selv vil gå i en grønn uniform. Forhåpentligvis skjer det om noen år 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *