PROGRAM

Det var ei som spurte om jeg kunne dele treningsprogrammet Linda laget til meg, og det kan jeg jo! Værsågod! Programmet varer ca i 40 minutter, og de fleste øvelsene kan du faktisk alternativt gjøre hjemme med litt fantasi. Alle øvelsene og hvordan du gjør dem ligger også ute på youtube, vi fant ut at det ble altfor gresk å prøve å forklare dem med ord. Nummer 7 var en overraskelse, og den vil dere egentlig ikke vite…

Hvis dere bor i Bergen og vil ha en jævlig PT som sørger for den biffen jeg nevnte tidligere i dag, kan dere alltids spørre Linda herself om hun har tid: linda.opsahl@sats.no 🙂

 ____________
Just sharing my training program that Linda made for me yesterday – you can youtube all the exercises if you wanna know the secret to «summer body 2014» lol

4 kommentarer

 1. Det som står der er gresk for meg, omtrent. Får vel youtube noko av det!

  Noko heeeeilt anna. Kristin Solberg (tenkte raskt på deg når eg las om ho) har fått ein pris for journalistarbeidet ho har gjort i Afghanistan og Syria, og då fann eg denne (http://www.aftenposten.no/amagasinet/Burkaen-er-usynlighetskappen-som-gjor-reisen-mulig-7415129.html#.U2npZvl_t8F) artikkelen. Har du lest? Eg har ikkje ord. Har stor klump i halsen, og hadde eg ikkje vore på jobb hadde nok tårene trilla. Får sånn respekt for ho, og andre journalistar, som bur og jobbar i krigsområde. Eg hadde aldri i verda takla det. Dei burde få så mykje meir plass i media.

  Marie svarer: Ja, meg også, haha. Glad jeg hadde verdens beste trener til å guide meg!

  Å, så vel fortjent! Jeg leste den – og satt med samme følelse som deg. Det er så viktig, det de gjør! De skulle hatt MYE mer plass!

 2. WOW! Har du farga håret :O ?? Fint det va 🙂

  Marie svarer: Nei, bildet er av PT’en, venninna mi Linda, hehe 🙂

 3. hahhaha, jeg merket det faktisk akkurat da jeg hadde sent kommentaren, men da gikk det ikke å slette den igjen 😛

 4. Dette var rimelig fransk, ja, du…. Føler jeg må utdanne meg litt før jeg forstår dette!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *