NO MERCY


Enda godt jeg ikke trenger låra mine, skuldrene mine eller rumpa for å blogge, for da hadde det blitt stilt her til evig tid. Jeg møtte lydig opp til trening med venninna mi etter jobb i går, og én time senere var t-skjorta mi på svømmetur og jeg så livet passere i revy mens jeg heiv etter pusten. HELT ferdig!

Det hun sikkert så for seg da hun satt opp treningsprogrammet «Operasjon Biff 2014» for meg:

Hvordan jeg følte meg:

Håpløst. Men det var en bra økt, og jeg blir vel sterkere med tiden jeg óg, og jeg gruer meg veldig til å bevege meg rundt i hele dag. Jeg kan allerede kjenne stølheten plukke fra hverandre livslysten min, og jeg har bare flyttet meg fra seng til sofa. Men det er vel litt av moroa, å kjenne at en har trent!

Etter trening dro vi hjem og lagde kyllingfajitas, og så spontanbestilte en reise til neste måned, og hoppet i sofaen i ekstase og ga hverandre høye fem. Det var et av disse øyeblikkene vi lever for, og nå skal vi på tuuur!

Bare for å sjekke ståa – hvor opptatt av trening er dere?

_______
Oh my, I’m feeling yesterday’s workout ALL over my body today. My friend is working as a personal trainer and she killed me at the gym after work last night. Her vision of our goal is the fit girl above. The next pic, the beef, is more like I felt after one hour with sweating. But I guess I’ll get strong one day me aswell. But today’s gonna be a nightmare to move around haha. After the workout we made chicken fajitas for dinner and spontaniously booked a travel for next month. I just love those moments!

19 kommentarer

 1. Jeg er veldig glad i trening! Trener endel styrke, også elsker jeg å gå på tur. Helst i fjellet 🙂 Også tvinger jeg meg ut på løpetur en gang i uka, selv om det ikke akkurat er favoritten.

 2. Ikke på langt nær opptatt nok.

 3. Eg tenkjer ein del på det og likar det eigentleg, men er dårleg på å utføre det. Må ha ein å avtale med så eg kjem i gong.
  Det er dritdigg å vere støl! Sånn med ein gong, blir slitsomt etterkvart då.. Men som du seier, det er moro å verkeleg kjenne at ein har brukt kroppen.

 4. Jeg trener slik at jeg kan spise hva jeg vil. Trener mest styrke, men nå når det blir sommerferie skal jeg sykle og løpe mye siden jeg skal gjennomføre et triathlon i juli. Så ja.. Min treningsmotivasjon er at jeg kan spise det jeg har lyst på uten å få dårlig samvittighet. Hahaha

 5. Trening er en ganske viktig del av livet mitt, både pga ryggproblemer jeg må holde i sjakk med trening for å fungere og fordi det faktisk gjør meg veldig glad! Trener i hovedsak styrketrening og poledancing (fin kombo, I know), skal gå mye med hunden nå når jeg får henne til Trondheim og kiter når jeg har muligheten 🙂
  Stølhet roer seg heldigvis etter hvert! Hadde nylig 7 uker pause pga ryggproblem som relapsa litt, å første økta etter holdt på å ta livet av meg dagene etter, men nå en ukes tid senere går det mye bedre allerede 🙂

 6. Liker aller best å gå fort opp på fjellet, får då får eg både trent kroppen og pause for hovudet og fantastisk utsikt som premie. Som eit treningens kinderegg 🙂

 7. Skulle gjerne vært litt mer opptatt av trening. Men tvinger meg selv ut på en joggetur en gang i blant. Liker det jo litt da, men jeg er bare litt lat egentlig, så frister liksom ikke så mye!

  Men å lese at du og sååå mange andre trener gir faktisk litt motivasjon til å kanskje begynne selv! 🙂

 8. Ja. Har blitt tatt av gruppepresset og medieoppslagene.

 9. Kan du dele dette treningsprogrammet? Virker som noe jeg burde ha prøvd ut 🙂

 10. Hoho, jeg også spontanbetilte reise i går kveld! Når man plutselig får flybilletter til 59,- hver vei er det ingen tvil.
  Haha, trening… Helt elendig! Jeg liker godt treningssenter, men det har liksom ikke helt skjedd i det siste.. Var helt vill før, da! Nå liker jeg best å gå på tur, og treningssenter «når jeg kommer på det». Funker det og 🙂

 11. Spontanreise.. Hva hadde jeg ikke gjort for å ha tid til DET akkurat nå 😉 håper du får en flott tur! 😀 her er det skolearbeid og pugging de neste ukene.. 🙂 jeg trener jevnt og trutt! Kombinasjon av styrke, saltimer og kondisjon 🙂 og nå er det snart tid for kajakkpadling og fjellturer også (hurra for sommer!) 🙂

 12. Jeg trente en del før, så tok jeg plutselig fire ukers «fri», trente tre dager og var supermotivert – nå har jeg gått enda en uke uten trening…

 13. Spontanreise er fantastisk! Pratet med en venninne en ettermiddag i påsken, og vips er det Københavntur den dagen siste eksamen er ferdigskrevet. DEN gulrota.

  Vurderer «sommerleir på Kjevik», så her går det i intervaller flere ganger i uken!

 14. Trening er egentlig ikke så værst. Bare at kroppen min tenker på hard asfalt når jeg tenker jogging og hvor sterk tyngdekraften føles når jeg ikke greier flere pushups når jeg tenker på styrke. Prøver å stille dette om, men det er vanskelig. Bruker å trene kl.: 05:30, det er egentlig ganske deilig.

 15. Jeg går mye tur, men utover det trener jeg ikke. Jeg har rett og slett ikke tålmodighet til det. Jeg blir veldig fort lei av ting.

 16. Før trente jeg kjempemye, synes jo det er utrolig gøy!
  Nå MÅ jeg trene mye pga kneoperasjon i jan, får heldigvis lov til å trene styrke nå, etter 3-4 mnd, men merker jeg savner fotballen 🙁 jaja, lærer mye av dette!

 17. Er veldig glad i trening, men foretrekker lagsport framfor alt annet :p
  Det var forresten utrolig kjekt å møte deg i dag. Du var akkurat så søt og hyggelig som jeg trodde du ville være 🙂

  Marie svarer: Å, det VAR deg! 🙂 Takk i lige måde, SÅ hyggelig at du kom bort! <3

 18. Burde nok vært mer opptatt av trening enn det jeg er… 😛
  Jeg liker tanken da, men det skjer liksom aldri!

 19. Kan ikke du spleise venninna di og meg??? Jeg vil også ha noen som hjelper meg litt heeheh

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *