DUMB PEOPLE, SMART PHONES

And please read THIS.

5 kommentarer

  1. Det er skummelt å tenke på hvor mye tid og energi vi faktisk bruker den telefonen, alt det vi går glipp av fordi vi står å stirrer ned i en skjerm uansett hvor vi er. Alt skal deles og likes, twitres og instagrammes.

  2. Kjenner selv at jeg blir irritert når folk tar opp telefonen HELE tiden, men så gjør jeg det jo selv også alt for ofte.. Viktig at man blir litt mer bevisst på å være i øyeblikket og der man er i stedet for alle andre plasser hele tiden. Mange innser det nok ikke selv før det er for sent hvor mye unødvendig og verdifull tid som har gått bort foran en skjerm. Kjempefin film:)

  3. Så sant så sant! Skal selv innrømme at jeg ser litt for mye på mobilen, og det er jo så dumt når man først er samlet en vennegjeng og så ser alle ned på mobilen og snakker med andre der eller bare scroller på fb osv. Som det ble sagt i Telenorreklamen elns «Når det er viktigere å fortelle folk at vi er der, enn å være der», er jo mye viktigere å faktisk være tilstede, argh! Skal prøve å bli flinkere til å la mobilen være i lomma, og si ifra til folk når de bare ser på skjermen, om alle ser ned på skjermen når man er i samme rom kan man jo liksågodt ikke møtes, men prate på melding…

  4. Jeg syns den videoen er så utrolig bra, men jeg er redd de fleste bare fortsetter å stirre ned i en skjerm.

    Selv har jeg bestemt meg for å slette Facebook når jeg flytter tilbake til Norge om en måned og heller holde kontakt med venner utenlands gjennom epost. Facebook har blitt totalt uinteressant nå som jeg har hatt det i rundt 7 år. Skal og bruke MYE mindre tid foran en dataskjerm når mastergraden er fullført, det gleder jeg meg veldig til. 🙂

  5. Har sett så og si hele vennelista mi dele den, men har ikke sett den før nå, og jeg er overraska – den er bra!!! SYKT bra!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *