SEE YOU

…in Bergen! Kofferten er litt (mye) fullere nå enn da jeg tok de her bildene, og jeg har allerede rullet ut av gårdsplassen hjemme, og er på vei mot mitt andre tredje hjem når dere leser det her. Hvor god venninne har ikke jeg, når hun flyr ned fra Bergen og til Oslo bare for å sitte på med meg opp igjen til Bergen, sånn at jeg skal slippe å kjøre så langt alene? Jeg er rik! Nå kan trailerne bare gå og leke i trafikken. (Det uttrykket mistet egentlig all kraft, det er jo i trafikken de hører hjemme,) uansett, jeg er ikke engstelig den gangen her, har med meg skjold. Lønn får a’ i himmelen, og i vinglasset sitt til kvelds. Jeg spanderer, ass.

Her ser dere forresten den nye stua mi, jeg skal snart legge ut før/etter-bilder for forandringen er virkelig STOR! Trist å skulle flytte ut når vi nettopp har shinet opp redet mitt, men da har iallfall jeg et sted å dra hjem til når jeg trenger pause fra hovedstaden, og mamma får sin egen furte-etasje i mellomtiden. Win-win, ey?

Sees i Bergen!

…in Bergen! My suitcase is a little bit fuller than it looks like in these pictures when you read this, and I’ve already left home. One of my best friends took a flight down from Bergen to Oslo, just to join me in my car 8 hours back to Bergen. That’s a friend with a big F, ey?! I’m lucky! The trucks won’t scare me this time. My friend’ll get paid in heaven and when we get to Bergen, I’ll fill her glass up with wine and a huge hug. See you in Bergen!

5 kommentarer

  1. Åååh, for ei fin venninne! Det er vennskap på sitt beste. Håper dere får en fantastisk tur, det er jo slik en fin strekning å kjøre. Alt man kan se på. Akk! Kos deg i BeRRgæn! 🙂

  2. For en herlig venninne du har! 😀 Håper været blir bedre igjen til du kommer hit. I dag regner det, men det har vært sol i mange dager, så satser på at den finner veien tilbake igjen til du er her 🙂

  3. Oh, these pictures! I love your style 🙂 Have fun in Bergen! I’m trying to convince my girlfriend to spend our honeymoon in Norway.. Hihi!

    Marie svarer: WHAT A GREAT IDEA! 😀 Haha. I hope your preparations are going fine!

  4. Så skjønn venninne du har! Håper dere får en fin tur bortover 🙂

  5. Snill venninne du har! Det er jo alltid koselig når man er to stykker. Kos deg masse 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *