SUMMER IN APRIL

Jeg lever enda, jeg gjør jo det. Men så kom sommeren på besøk, og så glemte jeg at jeg hadde et liv online også.
Hæ men hun har jo oppdatert hver dag, si, – men det har jeg ikke for jeg forhåndsskriver innlegg til dere én dag, og så går jeg offline i dagesvis etterpå og dere tror jeg er på for bloggen oppdateres jo, men det er jeg ikke, for jeg går av nett, og bloggen går av seg selv.
Sånn har det altså blitt.
Hva skal en stakkar skrive om, når jeg verken designer jagerfly eller reiser jorda rundt lenger, spør jeg meg. Og plutselig har jeg utviklet et slags filter også, for hva som er privat og hva som er allemannseie, så jeg klarer ikke lenger å slenge hjertet mitt ut der på sølvfat heller. Dét, og den sannheten det er at en skriver best når det som finnes bak ribbeina ligger i ruiner. Og mitt er på en måte ikke DER lenger. Fin fyr. Dere hadde likt han.

Fint å se frem til:
– Reiser snart til et nytt land å skrape på kartet, og det klør under vingene som bare dét
– Bergen en uke
– Stavanger en uke
– Se etter leilighet i Oslo, flytte til Oslo
– Backstreet Boys-konsert
– 17. mai og krone-is og barn som er glad

Formen er bedre, takk som spør! Halsen nekter å gi seg, og jeg nyser i ett sett, men alt er bedre enn det som verre er. Hva har dere gjort i helgen, da?

_________________
I’m still alive, but then the summer came to town and I forgot about my online-life. What, but she has been writing every day, you can say, but I haven’t ’cause I’m pre-writing posts for you one day, and then I go offline for days afterwards and you guys think that I’m online, but I am not and the blog is living it’s own life. That’s the way it is. I don’t even know what to write about anymore, I’m not in the Air Force creating designs for fighter aircrafts and I’m not traveling the world. My everyday seem so pale compared to my former life. And suddenly I’ve developed a kind of filter that tells me what to write and what I shouldn’t write about, what is private, so I’m no longer in the position to put my heart out there either. The filter, and the fact that you write the best post when your heart is broken. Mine is not anymore. Nice guy. You would’ve liked him.

Looking forward to:
– Travel! I’m going to a whole new destination within a few weeks, finally
– Bergen for a week
– Stavanger for aweek
– Looking for apartments in Oslo, and then move to Oslo
– Concert with Backstreet Boys in my hometown in July
– 17th of May, the National Day of Norway

I’m feeling better now, thanks for asking. My throath is still soar but it’s better than what’s worse. What have you been up to this weekend?

4 kommentarer

  1. DU SKRIVER SOM EN GUD! At du hadde skrevet litt mer om kjærlighet hadde gjort meg godt

  2. Slått opp med kjæresten

    Marie svarer: <3

  3. Hæ? Kan Supermarie lure på hva ho skal skrive om?? Jeg syns jevnt over alt du skriver er kult/fint/lesbart/fantastisk!.. Også bildene da. Gode fine annerledes bilder 🙂 for min del MÅ det ikke inneholde fly/hjartesorg osv. Du kan skrive om 5 lukter du liker/ikke liker og jeg vil lese det uansett 😉 du er jo Super, Marie!

    Marie svarer: Haha, åh <3 Made my Monday! :)

  4. Jeg har sitte inne i en håndballhall hele helga, på sanitetsvakt for Norsk Folkehjelp på håndballcup. Veldig gøy, men savna sola 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *