MOVING OUT


ph_priv, Oslove, Norway

I dag er jeg sjuk, men mellom snørr og tårer sildrer fine tanker om fremtida óg: jeg skal flytte til Oslo. Endelig, må jeg vel legge til, så mye frustrasjon jeg har lagt bak meg på togskinnene og den jævla pendlinga – i snart ett år. Herregud, hvor ble dagene av?! Jeg bøyer meg i støvet til de som klarer å pendle og samtidig ta vare på et familieliv og ekteskap, jeg klarer så vidt å holde styr på meg selv oppi alt sammen!
Å, Oslo skal bli så fint. Bare en dørterskel unna livet, for det er til hovedstaden hverdagene mine har dratt med tiden. Jobb, venner, tilbud, invitasjoner, studier, nettverk, kontakter. Den satt langt inne, for jeg skulle «»»»aldri flytte til Oslo ass»»»»», men jeg begynner å innse det nå, at hele livet mitt har dratt i forveien. Det er på tide at jeg drar etter.

ps. Vet dere om en fin leilighet med to soverom sentralt i Oslo, må dere gjerne tipse meg! Trenger en fra sensommer/tidlig høst!

I’m sick today, but between snot and tears good thought are running for my future: I’m moving to Oslo. Finally, I’ve to say, after so much frustration around the commuters I’ve been hating for a year now. Can’t wait to finally move after my life – that slowly has established itself in Oslove the last couple of years. It’s about time I’m moving after.

13 kommentarer

 1. åh, jeg drømmer om å flytte til fine oslo en dag !

 2. God bedring! Velkommen hit!

  Marie svarer: Tusen takk! 🙂 Gleder meg!

 3. Lykke til, med hovedstadsflytting og selve «finne et sted å flytte til»-prosessen.

  Marie svarer: Takk!

 4. Haha, eg skulle heller aaaaldri studere i Oslo. Det var det einaste eg var sikker på på vidaregåande, men endte opp der gitt! Byrjar så smått å bli lei, men det har sine fine sider óg. Lykke til med leiligheitsleiting!

 5. Vil du møtes for kaffe og kanelsnurr på lørdag?

  Marie svarer: I går var jeg ikke i Oslo, dessverre! Spør igjen når jeg har flyttet, det hadde vært hyggelig! 🙂

 6. Er nok en ting jeg har sagt også! Men vi får se på det angående meg senere en gang. Haha.
  Du får ha god bedring!

 7. Wow, congratulations! When will you be moving?

  Marie svarer: Thank you! I’ll be moving during late summer/Fall 🙂 You have to come visit!

 8. Spennende med flytting! Gleder meg til å se hvordan du får det:) Liker så godt stilen din, så vil gjerne se bilder når den tid kommer 🙂

  God bedring og lykke til med å finne leilighet:D

 9. Lykke til med å finne leilighet og flytting!! Selve prosessen blir litt slitsom til slutt, men elsker den følelsen av å være nyinnflytta<3
  Masse god bedring også!!

 10. Vet Thea Margrethe så etter noen nye roomies! Overnattet der i februar når jeg ikke hadde sted å bo for en natt, veldig fint, koselig å høyt under taket! 🙂

 11. Måtte prøve!

 12. Så gøy! Jeg vet om noen veninner som har ett ledig rom til høsten, men vet ikke om du vil bo sammen med folk eller ikke? Det er en stor leilighet med eget rom 😉 Super snille jenter 🙂 (to av mine beste venner) 🙂

  Marie svarer: Takk for tips! Jeg skal flytte sammen med ei venninne, så det beste hadde vært å finne en bare vi to kan dele. Men takk allikevel! <3

 13. Så spennende, masse lykke til! Skal du kjøpe eller leie? 🙂

  Marie svarer: Tusen takk! Jeg skal leie 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *