JARLE


ph_priv, Ingjerdstrand, Oslo, Norway

Å, tilfeldighetens tirsdag! Ilu livet! I går var det første dag på kontoret igjen, etter en uke med turné i Trondheim og en påskeferie som gikk altfor fort. Plutselig satt jeg der igjen, og kjente at hodet slet med å komme i gang etter det som har vært, og jeg hadde ingenting fore senere den dagen heller, så jeg skimtet ikke det lyset i tunnelen alle prater om. Men så falt det plutselig ned en e-post fra himmelen, med spørsmål om jeg +1 ville være med på båttur og releaseparty for Jarle Bernhofts nyeste album, Islander, og det ville jeg jo, og jeg skulle ingen verdens ting den ettermiddagen, som jeg nettopp skrev, så det passet jo fryktelig fint!
Jeg spurte den første og aller beste, Thea, om hun skulle noe senere, men det skulle ikke hun heller, så hun kunne være med og plutselig ble alle disse tilfeldighetene; e-posten, timeplanen min og ikke-planene til Thea, til verdens kuleste tirsdag. Jeg hadde det så gøy! Og Jarle er min nye Kaizers Orchestra. De gir seg, han tar over. Like særegent, lik gåsehud, og (nesten) like kjekk. For en stemme, for en rytme, for en artist! Det er bare å glede seg, albumet slippes på fredag!

Frem til da kan dere hoppe på Bernhofttrikken, den ruller visst og går rundt i Oslos gater i åtte dager til. Mer om trikken + timeplan finner dere HER, og det får jeg ikke ei krone for å nevne – jeg vil bare at dere skal få høre dere óg. For så bra var det.

Si meg, hvordan er det å være tilbake i hverdagen?

Oh, coincidence’s Tuesday! Ilu life! Yesterday was the first day at the office again, after a week in Trondheim and an Easter Holiday that went WAY too fast. Suddenly I sat there yet again, and felt my head struggeling with getting started after what’ve been, and I didn’t have any plans for after work so I didn’t see the famous light in the tunnel either. But then I out of the blue recieved an e-mail with a question if I + 1 wanted to come for a release party with Jarle Bernhoft (Norwegian artist – check him out, he’s amazing) that afternoon, and of course I would, and I didn’t have any plans as I just told you, so that was just perfect. I asked the first and the best, Thea, if she wanted to join me and she did, so suddenly all those random things – the e-mail, my schedule and Thea’s non-excisting plans for the day, turned into this beautiful Tuesday. I had such a great time! And Jarle is just amazing, you will love his new album – Islander. What a voice, what a rythm, what an artist!

6 kommentarer

 1. Han er så flink! Var på intimkonsert med ham i Chicago på bursdagen min i fjor. 2 år for ung til å komme inn (21år alkoholgrense i usa?!) men takk og lov for fakeid haha.

  Marie svarer: Det må ha vært magisk! Alt for Jarle, haha.

 2. Herlig, han er flinkflink! Hvordan det er å være tilbake i hverdagen? Det er tungt å være tilbake til hverdagen, jeg må stå opp altfor tidlig(!!!). Men har egentlig vært litt fint også da, siden det er så fint vær!

 3. Koselig å se ungene i barnehagen igjen, men jeg kjenner det er litt vanskelig å stå opp så tidlig 😛

 4. Hodet mitt er ikke tilbake i hverdagen, for å si det sånn. Satt under mattetentamen i går og smite og bare ventet på at jeg når som helst kunne lette fra stolen. Unektleig på grunn av sola og varmen som tiner vinterfrosten i meg. Om vinteren eksisterer jeg, om sommeren lever jeg.

 5. Solfrid

  Åå, det såg fint ut, og så moro med slike overraskelsesplanar! Må prøve å få med meg Bernhofttrikken.

  Kunne gjerne vore påske litt lenger. Slit med å stå opp om morgonen, får vel berre skjerpe meg 😛

 6. Det så skikkelig gøy ut! Så nydelig vær, og en så fin måte det må ha vært å nyte det på! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *