I LIKE THE SOUND OF

Den vårlige klikkelyden som kommer fra et sykkelhjul når du triller den sakte ved siden av deg
//that sound your bicycle’s making when you’re rolling it slowly beside you

Regn
//rain

Channing Tatum

Sprakende flammer
//sparkling flames

Kaizers Orchestra

Små bekker som renner stille gjennom skogen
//small streams running quietly through the forrest

Fugler
//birds

Hva liker dere lyden av?

What about you? (all pics from weheartit.com)

10 kommentarer

 1. Camilla

  Elsker lyden av veden som knitrer i peisen når man fyrer og lysen av havet og bølgene. Og lyden av regn som treffer paraplyen jeg går under, så mange fine lyder.
  Kan du ikke skrive et likt innlegg, bare med lukter?:)

  Marie svarer: God idé! 🙂 Det kommer! (ENIG med ved i peisen, verdens koseligste lyd!)

 2. Lyden av sykkel.
  Lyden av flørtende fugler i treet ved nabohuset.
  Lyden av vårlatter.
  Lyden av stillhet.

 3. Jeg liker lyden av fuglene, vinden og fossen i det fjerne. Og lyden av sommernaboen som spiller trekkspill og synger sanger med tydlig bergensk(?) dialekt. Lyden av latter til alle de jeg er mest glad i.

 4. Åh, så fint innlegg! Jeg liker lyden av kaffemaskinen min, klørne til Mia-fina mot parketten, akkordskift som gjøres litt for nært strengene (åh, nå må jeg høre på Rise av Gabrielle, der forekommer den lyden flere ganger – sukk!).

 5. Stemmene til de som betyr noe ♥
  Gode sanger
  Fine ord
  Fossen
  Stillhet

 6. Stemmen hans, en blyant over et ark, skøyter på isen, knirking fra gamle plater, fuglesang, flammer, tekoppen som fylles med varmt vann. Liker forresten veldig godt den nye stilen du har fått på bloggen det siste året(?), med de kalde fargene! 🙂

 7. Solfrid

  Bålknitring, bekker, havet som bølgjer, steppsko, Muse, latter, fuglekvitter. Lydane i naturen generelt.

 8. -Traktorer som kjører når jeg sitter på verandanen hjemme i ødemarka 😀
  -Gressklippere, og ikke minst lukten som kommer av nyklipt gress <3
  -Regn og vind (ute, mens jeg sitter inne, tehe)
  -Suset fra havet og bølger som slår
  -Fuglekvitter

 9. Ååååh, nå ble jeg skuffet. Vil starte med å si at bloggen din er fantastisk, jeg er fast leser og har vært det i mange år. Du har tilogmed postet et innlegg i kjøttkverna skrevet av meg, en helt utrolig følelse. Men Marie, weheartit er ikke en kilde til slike fantastiske bilder. Hadde håpet at du stod på den siden av denne saken hvor man prøver å gjøre, spesielt bloggere, mennesker oppmerksomme på at bilder er personlig og noe folk burde få credit for, ikke noe man bare kan ‘ta’. http://hjartesmil.com/2012/07/05/source-workshop/ Her har Mariell bak bloggen ‘hjartesmil’ skrevet et flott innlegg, som bør leses. Håper og tror du tar det som konstruktiv kritikk. Håper du har hatt en super påske 🙂

  Marie svarer: Beklager å skuffe deg! Jeg vet det, og vanligvis klikker jeg meg inn på weheartit-kontoene og roter meg helt tilbake til den FAKTISKE kilden, hvor bildet i utgangspunktet ble funnet – og linker til han/hun som faktisk skal HA kreden, men akkurat i styret før påske tok jeg meg rett og slett ikke tid til det. Jeg tar absolutt til meg det du skriver, og jeg er ikke fan av «wehearting» jeg heller, selvom jeg noen ganger glipper på det selv. Takk for tips, skal lese det! Og takk for at du tar deg tid til å skrive så konstruktivt og fint på en gang! Jeg lover å forsøke å unngå sånne raske innlegg uten ordentlige kilder fra nå!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *