EASTER LOVE


ph_priv, Easter 2014

Å, hvilken m.a.g.i.s.k påske. Ullsokker og saueskinn, og rødvin ved bålet, og hoppe i undertøyet og ut i badestamp i snødekt landskap med stjernehimmelen som eneste vitne.
«Åh, jeg har så lyst til å se nordlys en gang, jeg, kan ikke du gi meg nordlyset?» spurte jeg og så lengselfullt opp mot himmelen, og da ba han meg bli stående der jeg stod ute i snøen, og så løp han inn på hytta og hentet en penn som lyste grønt som han skar gjennom den mørke kvelden rundt oss med, og lagde nordlys til meg av det han hadde. Det var så innmari fint og romantisk at jeg nesten besvimte og gikk glipp av hele øyeblikket, men heldigvis gjorde jeg ikke det og det øyeblikket skal jeg huske så lenge jeg lever. Det er de små tingene som lager den store kjærligheta.

Jeg håper dere har hatt en like deilig påske, og at dere nyter det siste vi har igjen av den!

Oh, what a beautiful Easter. Wool socks and sheepskin, and red wine by the fire up in the mountains, and jumping into my underwear and out in the tub in a landscape covered in snow and the starry night was the only witness.
«Oh, I wish I could see the Northern Light sometime, can’t you give me the Northern Light?» I asked and looked longingly to the sky, and then he asked me to stand right there out in the snow where I stood, and he ran into the cabin to get a laser pen with a green light, and with that pen he cut through the dark night that surrounded us and gave me the Northern Light with whatever he had. It was so beautiful and romantic I almost passed out and missed the whole moment, but luckily I didn’t and I will remember that moment for as long as I live. It’s the small things that’re making the big love.

I hope your Easter was just as good as mine, and that you’ll enjoy the rest of it!

4 kommentarer

 1. Åh, så herlig! <3

 2. Ingvill

  Åh der bare smeltet jeg helt, skikkelig sucker for sånne fine kjærlighets-øyeblikk<3

  Så bra du har hatt en fantastisk påske!! Bildene ser utrolig koslige ut, gav så god stemning.
  Min bestod for det meste av jobb og så klynking i sofaen pga halsbetennelse, haha. Men ser frem til en super vår videre da – er faktisk ikke mulig å se mørkt på livet når Norge(vertfall Bergen og Hardanger) er SÅ fint som nå:) Norsk vår på sitt beste er så nydelig.

  Marie svarer: Æsj, håper resten av våren veier opp for halsbetennelsen! Jaa, vår-Norge… Herregud, det finnes ikke noe vakrere!

 3. Det høres ut som en helt perfekt påske, og herregud så romantisk!

 4. Åh, romantisk!! 🙂 Høres perfekt ut:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *