BREAKFAST BEAUTY


ph_priv, Copenhagen, Denmark

De siste bildene mine fra forrige helgs mini-eventyr i København. Vi spiste frokost på Bang & Jensen, og det stedet anbefaler jeg fra bunnen av hjertet mitt. Så smakfullt, og en så variert tallerken med god gammeldags FROKOST! Skrevet med store bokstaver med vilje. Mmm! Takk igjen, MXD/Roskilde og Lahme for en deilig tur til Køben!

The last photos taken in Copenhagen last weekend. We had breakfast at Bang & Jensen, and I can totally recommend that place. Such a tasteful and varied plate of good old-fashion BREAKFAST. Written with big letters with a purpose. Yum!

2 kommentarer

  1. Så kjekt! Kjenner virkelig at jeg savner å reise nå.

    Marie svarer: Du er ikke alene!

  2. Den frokosten var så himla god <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *