RUN TO THE MOUNTAIN


ph_priv, Trysil, Norway

Fjellet er delt i to for meg, hvor den ene delen er slalomski og brett i nypreppa bakker, øl i ryggsekken, skåle i stolheisen, ramle med vilje i de bratte henga fordi du ikke er modig nok til å ta farta, og så le og le og le, og ende kvelden brisen – snart full, på afterski, med Markolio og Dromhus, etter en rask matbit hjemme på hytta som du deler med en feststemt gjeng på minst fire.

Og så er det fjellet med solveggen, snøen som drypper sommerlig ned fra takrenna, skogen som murer ute all verdens lyder og telefonsignal, du må gå et stykke før du finner nærmeste nabo, nyte en appelsin med sukkerbiter oppi, kvikk lunsj og langrennski i skisporet du må gå opp selv, og et glass rødvin til kvelds med føttene krølla sammen foran peisen mens stjernehimmelen ligger som et trygt teppe over hyttetaket og lager ikke en lyd. Du får ikke Instagrammet øyeblikket ditt om du VIL en gang, for signalene når ikke så langt opp og inn i fjellet, og det er så deilig.

Jeg elsker begge deler, men i dag elsker jeg det andre fjellet litt mer og det er dit jeg drar. Bloggen kommer til å gå av seg selv, så dere som IKKE går offline i påska må bare stoppe innom og si hei! Jeg er her, jeg, uten å egentlig være her!

Ha en GOD PÅSKE, alle sammen! Nyt nuet, spis godteri, slutt å tenke og begynn å være i stedet, fordi dere fortjener det. Alt til sin tid, og nå er tiden inne for å hente seg igjen for det er når dagene er røde at vi endelig har muligheten. Grip den! Love you! Gi meg en klem!

Going to the mountains has two different meanings. One of them is downhill skis and snowboard in new prepared hills, beer in your backpack, cheers in the chairlift, falling with purpose in the steep areas ’cause you’re too afraid of getting high speed on your skis, laugh, laugh, laugh and end the night tipsy at the afterski, with Markolio and Dromhus, after a quick bite at the cabin you’re sharing with at least four other party people.

And then it is the mountains, with the sun wall outside the cabin, the snow melting from the gutter, the forrest that closes out all the sounds in the world, even the signals, you have to walk for a while to get to the closest neighbour, enjoy an orange with a piece of suger in, a chocolate and cross country skis in the ski trails you’ve to make yourself, and a glass of red wine to the evening with your feet curled together in front of the fire place while that starry night is laying as a safe blanket above the cabin roof. You won’t be able to check in on Facebook even if you WANT to.

I love ’em both, but today I love the second the most – and that’s where I’m going. The blog will be running itself, so if you’re not going offline this Easter – feel free to stop by and say hello! HAPPY EASTER, everyone! Enjoy the present, eat candy, sign out and find peace. You deserve so. Big hug.

7 kommentarer

 1. Påske suger som student :((( kos det masse

 2. Fjell nummer to er min favoritt! God påske. Appelsinsmil

 3. Vakkert! Både bildene og teksten.
  Kleeeem!

 4. Gjertrud

  Klem 🙂 Elsker det andre fjellet, alltid!

 5. Alltid det andre fjellet, alltid <3 god påske!

 6. I love your pictures Supermarie :):) Happy easter to you! Big hug 🙂

 7. Takk Marie <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *