ROSKILDE RISING


ph_priv, Copenhagen, Denmark, Roskilde Rising

Jeg har landet med begge beina inn i tirsdagen, og med et blikk over skulderen kan jeg se tilbake på en fantastisk helg i Køben. Bildene oppsummerer stort sett hele greia. Dere som lurer på hva jeg egentlig gjorde der nede i Danmark skal selvsagt få svar – jeg ble invitert ned for Roskilde Rising, jeg og 11 andre bloggere fra forskjellige land i Europa. Vi fikk blant annet møte de som booker artistene til Roskilde-festivalen, spise n-y-d-e-l-i-g mat servert av Folkets Madhus, som også kommer til å servere mat på festivalen, og høre noe av musikken som skal spille på Roskilde i sommer: Communions, Mont Oliver, Blaue Blume (favoritt!) og The Awesome Welles. Klar, ferdig – nei, dropp det, dere har vel allerede begynt å glede dere, dere som skal dit, og jeg håper å få dratt selv så jeg tror jeg blir med dere på den sommerfugldansen som skjer bak navelen bare av tanken på hvor kult det skal bli.

Nå skal jeg nyte ca ett døgn hjemme i Fredrikstad, før jeg legger fra meg Internettet og setter nesen mot fjellet og hundre prosent LADING. I går skrek jeg så høyt jeg bare klarte, av ren frustrasjon over ingen verdens ting, og bråstoppet bilen og marsjerte inn på bensinstasjonen for å kjøpe meg en boks med snus, og jeg snuser ikke engang, og så satt jeg meg rett ned og gråt et par tårer for no reason at all. Det er ca hvor sliten jeg er.

Ha en deilig kveld, hvor enn dere er og hva enn dere gjør!

I’ve landed safely with both of my feet into this Tuesday, and with a quick look over my shoulders I can look back at a wonderful weekend in Copenhagen. The pictures above are pretty much telling everything you need to know about my program down there. I was invited down for Roskilde Rising, me and 11 other bloggers from different countries in Europe. We got to meet the ones who’re booking artists and bands to the festival, we got to eat DELICIOUS food served by Folkets Madhus (who’s also serving during the festival) and we got to experience some of the bands that are gonna play at Roskilde this summer: Communions, Mont Oliver, Blaue Blume (my fav) and The Awesome Welles.

6 kommentarer

 1. Nyt ferien og SENK SKULDERNE 🙂 Påskeklem

  Marie svarer: Takk, det skal jeg! Og du og! Stor klem

 2. Ha en fabelaktig fin ferie, fine deg 🙂 Bare å kose deg for fullt.
  Her sitter jeg med påskeegget i hånda og kjeften snart. Med en film på skjermen snart. Hei, avslapning og oppfeiting. Haha!

 3. Åh herlig! Håper du får en fiin påskeferie videre, skal selv opp på hytta i skogen i morgen med null 3G og null dekning, det blir bra!

 4. Åh, DA er det på tide med en ferie, Marie! Nyt den 🙂

 5. Åh, dette ser gøy og fett og godt ut, hihi.
  Nyt ferien, det har du fortjent! Riktig god påske!

 6. Kos deg masse med en deilig ferie! Du fortjener det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *