KONKURRANSE: HÅR-REISENDE!

Haha, sjekk ordspillet! Fant det på helt selv!

Det nærmer seg påske og sommerferie og det som bedre er, og er det noe jeg sliter med på reisene mine så er det hår. Klimaet, dusjvannet og uvant vær roter det fullstendig til for meg, og etter jorda-rundt-reisa mi følte jeg at det som danset rundt skuldrene mine var laget av sandpapir og halm. Så innmari tørt! Og flatt! Hadde de sett meg på den tiden da de påstod at jorda var flat, hadde de garantert erklært hodet mitt det samme. Men det jeg skal frem til – det er konkurransetid, med hår-reisende (SÅ fornøyd med det ordspillet) premier!

Del ditt beste reiseminne på bloggen din og vinn alt du trenger for å holde styr på lokkene i ferien; en GHD rettetang i pastell farge til en verdi av 1699,– og et sett med tørrshampoo, saltvannspray og varmebeskyttende spray fra Bangerhead Professional!

Slik deltar du;

1) Legg opp ditt beste reiseminne på din blogg – det kan være et bilde eller tekst, det bestemmer du!

2) Kopier denne teksten i bunnen av blogginnlegget ditt:

«Jeg er med i konkurransen om en GHD rettetang i pastell farge til en verdi på 1699,- og et sett med tørrshampoo, saltvannspray og varmebeskyttende spray fra Bangerhead, i samarbeid med CupoNation. Konkurransen finner du på supermarie.net!«

3) Send inn linken til innlegget ditt OG e-postadresse så jeg får tak i deg, i kommentarfeltet under.

Jeg trekker vinneren like over påske. Lykke til!

Innlegget er sponset av CupoNation. Alle som deltar blir meldt på deres nyhetsbrevet, men du kan melde deg av igjen med det samme hvis du ikke ønsker å motta dem. 

6 kommentarer

 1. Åååå jeg er selvfølgelig med!
  Link til innlegget: http://rainbowtime.blogg.no/1397061206_mitt_beste_reiseminne.html

  Epost: solanogludvik@gmail.com

  Forresten – kunne du kanskje ha skrevet et innlegg om kostnader, hvor du bodde, hvem du reiste med osv. på reisene dine? Har så lyst til å ta et friår etter vgs for å reise, og da lurer jeg som sagt på priser, opphold og sånt! 😀

  Marie svarer: Så bra! Foreløpig er du den eneste – så du ligger godt an, haha! 🙂 Jeg har skrevet en del om det før; jeg reiste alene, og bodde gratis hjemme hos de lokale gjennom couchsurfing.org. Så kostnadene var ikke så store! Rot litt i arkivet og spørsmål-og-svar-kategorien min så finner du det meste! Anbefaler virkelig å reise – du kommer IKKE til å angre!

 2. Skulle veldig veldig gjerne blitt med, men jeg har ingen blogg! 🙁 Noen mulighet for at vi uten blogg også kan delta?

  Marie svarer: Nei, dessverre – denne var kun for de med blogg… 🙁 Meen du kan jo delta i Polagram-konkurransen, hvis du ikke har deltatt allerede? 🙂

 3. Herlig konkurranse!
  For meg er det dønn umulig å velge ett, men her er noen av de aller beste:
  http://idahidle.blogg.no/1397082633_de_beste_minnene.html

 4. Jeg er med 🙂 Utrolig bra konkurranse! God påske 🙂 <3
  http://www.siljekristinee.blogg.no

 5. Å herre, jeg får helt sug i magen av denne konkurransen 🙂 Godt du ikke er med sjøl, for da hadde jo du vunnet 🙂 Mitt bidrag er her:

  http://linnspin.blogspot.no/2014/04/mitt-beste-reiseminne.html

  Min e-postadresse er linnern@hotmail.com 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *