BEING A LEOPARD IN HAUGESUND


ph_priv, on my way to Karmøy

God morgen! Jeg sov så godt i natt, i hotelldyne og alt, at å våkne i dag tidlig føltes ut som å bli født på ny. Neida, mamma. Skal ikke kimse av den jobben du gjorde, skal ikke det. Men det var noe magisk ved å slå opp øynene i dag allikevel.

I går stod jeg opp klokken fem og jobbet til fem, og så fløy jeg hit til Haugesund og rett i middag med leopardgjengen og så i baren og så måtte jeg feie meg selv opp med feiebrett fra gulv-til-gulv-teppet i hotellgangene og strø meg utover sengen når klokken nærmet seg midnatt. I dag er jeg tilbake på skinner, og sitter og leser over foredraget jeg skal holde om en snau time. Jeg skal snakke om leoparden, og om dere faktisk. Jeg skryter av dere hvor enn muligheten byr seg, det skal dere vite. For leoparden hadde aldri gått i manesjen uten dere, og jeg hadde aldri kommet så godt overens med dyret hvis det ikke hadde vært for dere. Skriv det ned!

Skravles senere, jeg må løpe – ha en deilig lørdag så lenge!

Good morning from Haugesund, Norway! I had the best night ever, slept like a baby. This morning I woke up so happy, it felt like I had been borned yet again. Yesterday I got up at 5 am, worked until 5 pm and then I traveled to Haugesund and went straight to dinner with the leopard people (psoriasis people – spots, you know?) and then to the bar and then I simply collapsed on the hotel floor and had to pick myself up and throw myself to bed. Today I’m back on track and as we speak I’m preparing my presentation I’ll be holding in a short hour. Wish my luck!

8 kommentarer

 1. Fin lørdag til deg! 🙂

 2. Ha en flotters lørdag! Og lykke til 🙂

 3. Kristin

  gikk akkurat forbi deg på en bokbutikk her i byen og måtte innom bloggen for å sjekke om det faktisk var deg jeg gikk forbi, haha! rett før jeg løp tilbake for å hilse på 🙂

 4. Camilla

  Høres ut som en bra kveld! Du må komme til Sørlandet en tur så jeg kan komme meg på et foredrag og hilse på deg:)

 5. Kjersti

  Marie, du var superflink! Takk :))

 6. Ragnhild

  Lykke til! Ha en fin dag:)

 7. Skulle ønske jeg var like tøff som deg, jeg.. jeg har acne og det dreper med psykisk fordi det ser så jævlig ut til tider.. åh hvorfor er vi så opptatt av kropp og skjønnhet?

  Marie svarer: Samfunnet er slitsomt. Drit heller i det, og lev livet i stedet – det er det du GJØR og opplever som teller, ikke hvordan du ser ut når du gjør det <3 Heier på deg!

 8. Hei! Et aldri så lite tips fra ei som fikk høre at «dette er noe av det verste jeg har sett» fra hudlegen om mitt atopiske eksem i ungdomsårene: etter jeg kuttet ut kjøtt og meieriprodukter så har huden min vært så godt som normal

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *