SAY HELLO, APRIL


Utsikten fra takvinduet mitt da jeg våknet i dag tidlig, åh hei vakre verden vår

//the view from my roof top window when I woke up this morning, well hello there beautiful world of ours


Stuen min som begynner å ta form, der hvor bøkene står skal jeg fylle hele veggen med bokhyller og jeg vil ha en god lenestol der, til å krølle sammen beina i og sitte og lese i under stjernehimmelen som takvinduet slipper inn.

//my living room starting to look like a living room. The wall to the right will be filled with book shelves and I want a comfortable chair there so I can sit down with my legs curled up underneath the starry night that my windows will share with me when it’s dark and clear outside.


My book-babies, lots of love


Table

Hawaiian rose

Ingen har klart (les: ingen har prøvd, heldigvis for jeg er ganske naiv, selv på en dag som denne) å lure meg i dag, men tirsdagen har vært full av smil allikevel:

 • Jeg fikk med meg soloppgangen, den var rosa og så uendelig nydelig
 • Fadderbarnet mitt på ett og et halvt ringte meg da jeg var på vei hjem fra jobb, made my entire world
 • Jeg ble ringt etter for å jobbe enda noen timer på fredag, og det føltes fint for da gjør jeg tydeligvis noe riktig og bra der ute i butikkene, når de vil bruke meg enda mer mener jeg
 • Jeg var på møte med en potensiell samarbeidspartner etter jobb, og jeg følte det gikk ganske fint! Det er så spennende med sånne ting, og blogghjertet pumper masse blod ut i fingerne og ned på tastaturet igjen. Han tar meg med på så mye rart, den bloggen!
 • Fikk igjen på skatten i går, er lik nye skatter i verden å oppdage! Neida. Joda.

Jeg må klamre meg til alt som skaper smil i dagene fremover også, for nå har jeg akkurat satt meg inn i et tog som løper løpsk og jeg er livredd for å bli like stressa og skral som jeg var de siste månedene mine i grønt, da jeg var på flyshowturné med jagerflyet mitt og feiret hundre år med luftmakt. Denne uken jobber jeg helt ut, fredag etter jobb drar jeg rett til Haugesund og lørdag tilbake til Oslo igjen, og søndag kjører jeg bil fra Oslo helt til Trondheim og blir der i en uke, og når bartebyen spytter meg ut igjen og jeg må kjøre tilbake til Oslo, setter jeg meg rett på et fly ned til Danmark etter en søvnløs natt på veiene, og tilbake igjen til Norge dagen etter – og så skal jeg hjem. Medalje til de som klarte å henge med på den ukeplanen, hodet mitt snubler allerede når det kommer til torsdag…

Trøst 1: Klokken min, som minner meg på nåtiden og at alt annet kommer tidsnok

Trøst 2: Når toget har rast seg ferdig er det påske, og jeg kan få igjen pusten med noen deilige fridager!

Nå skal jeg få ryddet litt i stua, den delen av den som jeg IKKE viser dere på bildene over ser nemlig ut som et takras…
Si meg, hvor mange av venninnene deres «ble gravide» i dag? Har dere blitt lurt?

__________________
No one has managed (/tried) to fool me today, but 1st of April has been full of smiles anyway:
– I got to see the sunset, it was pink and so beautiful
– My bestfriend’s son (1,5 years old) called me on my way home from work, that made my entire world
– I got a call today, they want me to work a couple of more hours on Friday which is good ’cause then I’m obviosly doing something right out there
– I had an exciting meeting with a potential blog partner today, that makes my blogging heart pump out blood to my fingers and down on my keyboard again – it’s so fun when my blog’s sending me on those new adventures!
– I got money back from last year’s taxes, that means new places to go!
I’ve to stick to those moments that make me smile the next weeks aswell, I’m going into a stressed time with work, traveling and it’s quite a Solitaire to make it all happen without getting killed for the lack of sleep. I’m comforting myself with my new watch («NOW», on the pic above) which tells me to stay in the present, and to the fact that when these 11 hectic days are over – it’ll be Easter Holiday and I can catch my breath again. SO. Tell me. Did you get fooled today?

9 kommentarer

 1. Leiligheten har blitt kjempefin jo! 😀 Fine bilder, og så liker jeg den klokka der så godt. Har ikke vært på facebook enda i dag, men tipper det er noen gravidkungjøringer der ja.

 2. Må si jeg elsker å lese bloggen din, du skriver på en så artig måte! 🙂 Hva skal du i Haugesund? Der bor jeg 😀

  Marie svarer: Å, tusen takk! Jeg skal holde foredrag 🙂 Gleder meg til å se byen din!

 3. Du får det så fint!! 🙂 Jeg er ikke blitt lurt i dag, tjohei. Btw; klokken din er knallfin.

 4. Ser ut som stuen din har blitt kjempefin! Liker stilen din! 🙂

 5. Funnet igjen smykket? 😀

  Marie svarer: Jepp! 😀

 6. Solfrid

  FIN himmel! Og fin stove! Kuskinn er eigentleg veldig fint (fint fint fint!). Tenkte over kattemøbelet og tenkte «har ho katt?!», kom fort på «Miss Anton ja, doh!».

  Eg greidde ikkje henge med på reiseplanane, men lykke til!
  Fekk óg igjen på skatten, litt overraska over kor glad eg blei for det, men hurra!

  Blei ikkje prøvd lurt i går, litt kjedeleg eigentleg. Ingen gravide på facebook heller!

 7. Å, Shantaram <3 Den beste og nydeligste boka jeg noen gang har lest, tror jeg. Var allerede forelsket i India før jeg leste den, men den gjorde meg bare enda sikrere på at dit skal jeg, en vakker dag. Rart det der, hvordan du gjennom en bok kan forelske deg i en by, et folkeslag eller et helt land 🙂

 8. Om du vil ha en litt ekstra dose med bart mens du er i bartebyen så kan du dra innom Katedralskolen på mandagen og se på ungdommen der. Det er nemmelig tema uke og mandagens tema er bart. 😉

  Marie svarer: Haha, fantastisk! Skal se hva jeg får til 🙂

 9. Digger bloggen din! Håper du holder ut den travle tiden fremover, også er det jo godt å tenke på at det er litt ferie når alt er unnagjort! Jeg ble faktisk ikke lurt i går, ingen prøvde heldigvis :p haha!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *