BLUE WORLD


Make yours @ BigHugeLabs.com

Ett år siden føttene mine landet på norsk jord igjen etter å ha backpacka jorda-rundt i litt over et halvt år, feirer med å fargelegge verdenskartet i blått og tenke at det var en sjuk opplevelse. Jeg gleder meg til å sette blå fotspor på enda flere land, må bare jobbe litt til først.
Har dere lagt noen reiseplaner i år?

1 year since I went back to Norway after a 6-7 months long travel around the world. I’m celebrating by painting the world map blue and think that it was one hell of an adventure out there. Can’t wait to colour even more countries in blue, just have to do some work first. Do you have ant travels planned for this year?

20 kommentarer

 1. Mariann

  Svalbard! Og kanskje det til og med blir Bjørnøya og Jan Mayen..? Forsvaret tar meg med mange steder! Blir spennende og se hvor neste stopp blir!
  Ellers har jeg og kjæresten fundert på Kroatia! Krysser fingrene for at det går i orden! 🙂

 2. Jeg har en stor plan om å reise til Nederland i løpet av året. Ellers håper jeg å få tatt en tur til Florida innen mars neste år, for har en kamerat som jobber i Disney der, som jeg da tenkte å besøke 🙂

 3. I år er det mest småturer på planen. Hittil i 2014 har jeg vært en uke på reising gjennom Polen, Tsjekkia og Tyskland i tillegg til en uke i Val Thorens i de franske Alpene. To herlige turer! Etter påskeferien reiser jeg til Portugal for å surfe med klassen i fem dager, før vi skal backpacke oss nye fem dager rundt i resten av landet og ende opp i Malaga i Spania. I sommer er egentlig Roskilde det eneste som står på planen. Gleder meg til alt!!

 4. Kom akkurat hjem fra Italia og Roma, og håper det blir en tur til varmere strøk til sommeren også 🙂 Det er desverre alt en fattig student har tid og råd til 🙁

 5. Elsker kart! Gøy å se hvor mange land du har vært i 🙂
  Har ikke så store reiseplaner i år, men flytter til Kina i august så håper å få reise litt mens jeg bor der.

 6. Det blir Iiisland nå i mai, og en rundreise i USA i juni. I slutten av juli går turen til Georgia og Armenia! Må bare finne en dato som passer best.

  Australia venter forhåpentligvis i oktober/november, men ingenting er booket av den turen enda.

 7. Camilla

  I slutten av april skal jeg til Cambridge med skolen og bo hos en vertsfamilie, hele klassen reiser og får en vertfamilie to og to, så det blir spennende å oppleve England på den måten, har aldri vært der før, men skulle egentlig til London i høstferien, men det ble ikke noe av:/ Men vi får heldigvis en dag i London ila turen:D

  Og kanskje en tur til Spania med innebandylaget, får se om vi klarer å samle inn penger først…

 8. Tenk å fylle opp den svæære klatten kalt Russland da. Haha.

  Har ikke planer klare helt enda, men kanskje England. Og så blir forhåpentligvis Spania også fargelagt på mitt kart 🙂

 9. Jeg skal til Barcelona i mai! Beste byen i Europa!

 10. Jeg setter endelig ut på tur i høst og skal innom ti land mellom Zambia og Vietnam. Jeg gleder meg noe helt enormt!

 11. Skal på surfetur til gran canaria rundt påsketider, elles blir det å oppleve flotte romsdalen i sommar. Må jo utforske heimtraktene litt og 🙂

 12. Jeg fant ut at jeg savnet så mye å reise at jeg bestemte meg for å studere i utlandet! Så i juli flytter jeg til Australia for å begynne på en bachelor der! Regner med det blir litt reising da 😀

  Marie svarer: SÅ SPENNENDE! Australia er et land jeg absolutt kunne tenke meg å studere selv. Masse lykke til!

 13. Solfrid

  Stockholm no i påska! I sumar er planen å vandre i norske fjell, og ein tur til Lofoten. Gleder meg!

  Marie svarer: Åh, vakreste Lofoten <3 Og fjell! Jeg håper å få gjort det samme!

 14. Jeg har store planer om å gå rett fra kile-ferja til bussen til Hovefestivalen med kjæresten min og utsette en utenlandstur til rett før jeg skal inn i grønne klær 🙂

 15. Jeg var akkurat i England, så skal jeg til Belgia og Nederland i påska, og til Kreta på familietur til sommeren! 🙂 Drømmer om enda en tur i år, men tror jeg sier meg fornøyd med det!

 16. I år skal jeg og mannen kjøre fra Bergen til Harstad. Gleder meg veldig, Norge er så fint.

 17. Etter inspirasjon av alle de fine innleggene du skrev om Norge (<3) når du var på rundreise, skal jeg til Stavanger i sommer og gå prekestolen. Gleder meg til å se mer av det fine landet vårt 🙂

  Marie svarer: Ååå, så GØY! Jeg håper også å få reist mer rundt i Norge i år. GLED deg til Prekestolen, den er utrolig vakker! Og du møter alle fire årstidene underveis, haha!

 18. Kjersti

  Har nettopp vært i Kina og Nord-Korea. Håper det blir flere reiser i løpet av året, men jeg satser på å planlegge kortest mulig tid i forveien 🙂
  Slik ble mitt kart: http://chart.apis.google.com/chart?cht=t&chs=440×220&chco=ffffff,3399ff,3399ff&chf=bg,s,eaf7fe&chtm=world&chld=ARAWAUBZBOBRKHCVCLCNCYCZDKECEGFIFRDEGTVAHKISINIEITJPJOKEKPLVMOMYMXNLANNOPYPEQASGESSECHTZTHTRAEGBUSVE&chd=s:00000000000000000000000000000000000000000000000000 (hjelp, for en lang link det ble…)

  Marie svarer: Wow, imponerende kart! Nord-Korea må ha vært ufattelig spennende!

 19. NAJS! JEg lager også!

 20. Akkurat nå bor jeg i Tanzania for fem måneder, så blir jo litt reising her! Men til sommeren planlegger jeg å backpacke hele kysten i Sør Afrika i en måneds tid, før det blir en treukers sommerferie i Norge etterfulgt av et semester i USA 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *