THAT'S NOT MY NAME

Jeg lider av midlertidig hjertesorg, Marie-smykket jeg fikk av besteforeldrene mine til jul for flere år siden er BORTE! Sporløst! Jeg føler jeg har mistet hele navnet mitt. Jeg er som strippet for identitet, dratt opp med roten, min egen dåp kan bare slettes fra historien, bildene kan rives ut av albumet, verden kan ikke gå videre før det smykket henger rundt halsen min igjen. Den har vært med meg gjennom så mye, jorda rundt, hele min grønne karriere, leopardsafarien min, åh APOKALYPSE!

Men dere andre Marie’er – GRATULERER MED NAVNEDAGEN*! Stek og spis vafler til den store gullmedaljen, de er til ære for oss!

*perfekt unnskyldning til å legge ut tusen bilder av meg selv, da

Edit: HAHA jeg jinxa det baklengs! To minutter etter at jeg skrev dette innlegget, fant jeg smykket i en jakke jeg hadde på i Gøteborg! Press play på verden igjen, og ha en deilig tirsdag videre!

Do you celebrate ‘name days’ outside of Scandinavia…? Never thought about that. Anyway today is my name day, congrats all of you Marie people! I’m celebrating with my Marie necklace wich I got happily reunited with after I lost it for a couple of weeks. Totally forgot that I put it in one of my jacket’s pocket while I was in Gótenborg…. Anyway – happy Marie and waffles day!

6 kommentarer

 1. Linn-Elisabeth Halvorsen

  HAHAHA! Loving this! Det er herlig, Marie, vi liker sånn jinxing!

 2. Haha. Det er så typisk! Tenkte det skulle skje. Det er et nydelig smykke 🙂

  Klarte så klart å miste min mest dyrebare ting selv en måned (eller to?) siden… Mistet ringen jeg fikk til atten-årsdagen av min mamma.

 3. Du er herlig, Marie 🙂 Et lite spørsmål bare, og beklager hvis du har svart på det tidligere: studerer du noe nå for tiden, eller skal du evt studere til høsten? Hva, i så fall? 🙂

  Marie svarer: <3 Jeg har søkt studier til høsten, medievitenskap, journalistikk og prosjektledelse og innovasjon blant annet! Spent på hva jeg kommer inn på :)

 4. Det er rart med det, hvor knytta mann kan bli til et smykke! Særlig om mann har bært det rundt verden over =)

  Marie svarer: Åh, jeg vet! Jeg tror jeg har en greie for ting generelt. Knytter meg altfor lett, haha.

 5. haha det er så morsomt når slikt skjer, jinxing riktig vei med andre ord 😉

 6. Heihurra for at du fant det!! Jeg skjønner deg så godt – jeg har familieemblemet rundt halsen, jeg; panikk de gangene det har falt av og blitt borte i noen sekunder!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *