JEG LIKER SYNET AV

//I like the sight of:

Karuseller //carousels

de er så vakre og lysende, og assosieres med latter og smil

Smil

Ild //fire

Channing Tatum

Stjernehimmel //starry night

Tigere og andre store kattedyr //tigers and other big cats

Channing Tatum

Havet //ocean

BMW X6

Channing Tatum

Bart //mustache

Ok, for ordens skyld: å ha en MANN med bart er uaktuelt. Jeg liker todagersskjegg, det er deilig og fint, men bart alene er ikke greit. Der, jeg sa det. Jeg digger konseptet bart, men aldri anlegg det hvis du har planer om å ta etternavnet mitt.

Hva liker dere synet av?

Ok, just to get this clear: Men with mustaches is not one of my fetishes. I enjoy two-days beard – that’s hot, but mustache alone is not ok. There, I said it. I love the concept ‘mustache’, but never grow one if you’re planning on taking my last namke.

15 kommentarer

 1. Eg liker synet av sjøen, skogen, stjernehimmel, glade mennesker, sol, og gode venner! 🙂

 2. Mener du å si at du ikke liker bart i nesa når du kysser mannen din? 🙁 Så trist, er det beste jeg vet! 😀

  Jeg liker synet av høye, mørke menn med god skjeggvekst og glimt i øyet, de må gjerne le… 🙂
  Også liker jeg synet av den nydelige hunden min! *hjertehjerte*

 3. Liker synet av sol, stier jeg ikke har gått på før, sildrene fjellbekker og joggesko (gjerne i en kombinasjon). Og egg og bacon! Hadde det til frokost i dag, nam.

 4. Støtter deg veldig på synet på bart 🙂 Tar nesten høvelen i hånda selv hvis barte-skjegg greia til kjærsten min blir for langt så det nesten går opp i nesa når vi kysser…

 5. Channing Tatum <3

 6. Solfrid

  Natur! Sjø, stjernar, sky. Eg elskar å sitje i fly og sjå på skyane, og forestille meg korleis det er å liggje på dei. Dei ser jo så mjuke ut!
  Hundar er fine, smil er fint, bål er superfint, dans er fint, todagersskjegg er fint (og einig ang. bart), giraffar er fine, sola er fin, regn er fint. Det er jammen meg mykje som er fint! Jakob Oftebro er fin å sjå på.

 7. Charlotte

  hundre prosent enig om det med bart, haha!

  hadde forresten den merkeligste drømmen om deg i natt, ehehe .. Drømte at du la ut en videoblogg der du filmet dagen din, og hvor vi fikk se den fine fyren du har fått deg, haha! Innså først nå at det faktisk var en drøm og ikke noe du faktisk har gjort! Han så hvertfall veldig godt ut i drømmen min:P

  Marie svarer: Hahaha! Fantastisk!

 8. Linn-Elisabeth Halvorsen

  ENIG! I alt! Hahah!

 9. Fremmede som smiler til meg, glede, solskinn, nydelige kjoler, perfekte sko og fine karer. Høhø.

 10. – Kjæresten (måtte skrive det først liksom, ansiktet hans er i hodet mitt hele dagen)
  – Åpent hav (frihetsfølelse!)
  – Stjernehimmel
  – Sol

  fant ut at det var ganske mange ting jeg liker synet av, så stopper der, før jeg tar over hele kommentarfeltet her! Er enig med ALT du skriver over hvertfall 😀

 11. Jeg liker synet av stjernehimmel, lillebrødrene mine, blomster, glade mennesker, levende musikk, fyrverkeri, fine mannfolk, solnedgang, dyr, gjensynsglede, lakrislisser, neglelakk, bål, kjærlighet og levende lys.

  🙂

 12. Haha, jeg digger deg!

 13. Haha, var dette ein unnskyldning for å leggje ut bilete av Channing Tatum?

  Liker synet av elver og fosser, katten min og andre kattedyr, grønt gras (eng om sommaren), fjellheimen og sol. Sikkert mykje meir og, men kjem ikkje på meir…

 14. Jeg ler av deg! Hahaha

 15. Du, ass. Dette er fint!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *