ALMOST APRIL

Sjekk treet! Så fin han ble! Tusen takk, støvet*. Jeg tolker det som at han endelig er akseptert her i huset, det lille slektstreet vårt.
Kort forklaring til nye lesere, DETTE var hvordan jeg møtte treet, så ble han tatt av lynet/et dyr/gud og døde, og jeg ble lei meg og tok han inn i huset og lot han leve videre her – i den grad det går an å ‘leve videre’ etter sin død, iallfall. Fire år senere står han her enda, et tre så fint at han burde vært fire!

Å, det er noen fine dager, dere. Våren har tatt over hjertet mitt og tent et lys i øynene som gjør at jeg svever gjennom alle døgnets timer som en sky. Det rosa treet på bildet over er utsikten fra den nyoppussa stua mi, er det rart å være glad? Til helgen skal jeg til Trysil, og mailene mine sender meg både hit og dit utover våren – kan nesten ikke vente med å få ta dere med overalt, på alt sammen! Og om en uke har jeg et møte jeg er så utrolig spent på, og etter det er det PÅSKE, og jeg må REISE og leve og ligge på ryggen i gresset og se opp på himmelen som glir forbi.

På en skal fra 1-10, hvor fint er livet? Jeg gir mitt en 8’er. Mangler bare motivasjon til å løpe igjen, og en BMW X6.

*mamma og pappa

4 kommentarer

  1. Akkurat i dette øyeblikket blir det nok en femmer 😛 Men dette vakre solskinnsværet om dagen været gir høyt resultat.
    Herlige treet som er klar for påske!

  2. Akkurat no ligg det nok på en veldig sterk 9ar! Nyte livet i Afrika, men skriv oppgåve som gjer at det ikkje blir full pott.. men kan ikkje klage!

  3. Hmm, en 7-er tror jeg! Har det egentlig veldig bra, men stresser litt med alt som skjer for tiden 🙂

  4. Du e bra! tihi

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *