BUT I REALLY MUSTACHE

To favoritter i Oslo: Yayas (thai resturant) og Crowbar (verdens diggeste øl). Få det ned i notatbøkene deres, det er to steder verdt å legge igjen kroner på!

I dag reiste jeg hjem til Fredrikstad igjen, og brukte resten av dagen på å rydde videre i sakene mine. Alt som stod i stuen før vi begynte å pusse opp er stablet inn på kjøkkenet – som jeg nå prøver å befri igjen, litt etter litt. Jeg har  for.mye.ting, jeg blir gal! Og for hver minste lille filleting jeg tar opp igjen fra esken sin, tenker jeg på hvor mye den kunne ha betydd for noen andre et helt annet sted i verden. Perspektivet som fulgte med reisen min har fargelagt tilværelsen hjemme i Norge helt, med mørke skygger av dårlig samvittighet og ubehagelig materialisme. Mitt lille land, vi trakk det lengste strået. Det må vi aldri, aldri glemme. Takknemlig og ydmyk er to obligatoriske adjektiv til adjektivhistorien vi skriver hver eneste dag. Omfavne dem!

(Apropos takknemlig – mamma har laget pai og lokker med rødvin, håper dere også får en deilig lørdagskveld! Snakkes hejhej!)

Two favourites in Oslo: Yayas (thai resturant) and Crowbar (best beer in the entire world). Write it down – these are two places worth putting money into!

I returned back home to Fredrikstad today, and spent the rest of the day sorting things out from the boxes I put them in before we started renovating. I’ve got too much stuff – it’s driving me insane! And for every little thing I’m taking out of a box, I’m thinking how much it would’ve been worth for someone else out there in the World. The perspective that came with my travels has coloured my existence completely, with shadows of bad conscience and unplesant materialism. Little Norway, we took the longest straw. We must never ever forget that. Grateful and humble are two adjectives we HAVE to put into the adjective story we’re writing every single day. Embrace ’em!

Speaking of gratefulness – my mom has made pie and are using redwine as a bait – I wish you all a lovley Saturday aswell! Later!

3 kommentarer

 1. «Perspektivet som fulgte med reisen min har fargelagt tilværelsen hjemme i Norge helt, med mørke skygger av dårlig samvittighet og ubehagelig materialisme. Mitt lille land, vi trakk det lengste strået. Det må vi aldri, aldri glemme. Takknemlig og ydmyk er to obligatoriske adjektiv til adjektivhistorien vi skriver hver eneste dag. Omfavne dem!»

  frysninger!

 2. Elsker effekten på bildene dine 🙂
  Min lørdags kveld denne gangen skal lenge bli husket… Haha!

 3. Karoline

  Bart! Elsker å klikke meg innom å se på bildene du tar.
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den hjorten? Har lenge vært på utkikk etter det!

  Marie svarer: Fant den hos Kid før jul! (Takk, forresten! Elsker at du klikker innom óg!)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *