MINGLE

Hej fra hovedstaden! I morgen skal jeg være operativ på jobb fra klokken halv åtte om morgenen, og rekke å stelle i stand før det igjen, noe som betyr at jeg måtte ha stått opp rundt klokken 3-4 i natt for å rekke det, hvis jeg skulle startet dagen hjemme i Fredrikstad. Jeg sjonglerer angst og sarkasme bare av tanken. Så da unnet jeg meg selv et par netter på hotell i stedet. Bonus: det føles ut som om jeg er på reise. Bonus 2: fritiden går med til annet enn å pendle.

I kveld har jeg vært på lansering av et nytt interiørmagasin, Mitt Hjem, som gis ut hos Jernia-butikker over hele landet. Det kunne jo ikke ha kommet ut på et bedre tidspunkt, midt i danderingen av mitt nye rede! Lanseringen fant sted på Bar Vulkan, og jeg dro med meg en venn støttekontakt. Jeg stod så langt bak i køen at de gikk tom for evnen til å mingle, da den ble utdelt.

PLUTSELIG kom Margareth Berger ut av ingenting, og sang et par låter for oss. Hun har modnet fullstendig i årene etter hun prøvde seg i Idol, helt sommerfugl! Hun har blitt så bra!

Og så kom døden:

Vi fikk med oss goodiebags, og det var jo rene julaften som utspilte seg der nede i posen, med Eva Solo og Rosendahl og alt. Jeg følte nesten jeg begikk ran bare av å gå ut av døren med posen i hånda. Tusen takk, Jernia og Chili! Godt å være litt bloggete igjen.

Nå skal jeg hive meg ut i havet av Z’er, vi snakkes i morgen! Fyll opp kommentarfeltet mitt med litt kjærlighet så lenge, jeg savner å høre fra dere!

Pictures from my night at Bar Vulkan, Oslo during the launching of a new Interior Magazin named «My home» in Norwegian. Such a nice event, with Margareth Berger as surprise artist – you heard her sing in Eurovision last year. She’s amazing! Now I’ve got to sleep – early up for work tomorrow. See you later, super stars! write to me!

5 kommentarer

 1. Solfrid

  Haha, eg trur me delte plass/eg stod bak deg i mingle-evne-køen. Heilt håplaus på det feltet..
  Goodiebags virkar moro å få! Margareth Berger er fin, «Samantha» er jo dritbra. Og «I Feed You My Love».

 2. Kjærleik <3 😀

 3. <3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<33<3<33<3333<3<3<3<3<3<3 osv.

 4. Digger deg. Ikke bry deg om at du ikke er verdensmester i mingling eller annet- du er jo DEG og det er jo derfor jeg må innom bloggen din hver dag! Ingen dag uten Ssssupermarie! Lots of love

 5. Charlotte

  *Kjærleik*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *