WHILE BLOGGIN'

Alt jeg må ha nær meg når jeg skriver

– Boken min fylt med håndskrevne sitater og dikt, samlet gjennom ti år med et drømmende hode på let etter små setninger som kunne definere og sette en slags kunsterisk finnish på ulike perioder av livet mitt (under rebelltiden min med sort og knallblått hår var sitatet «I like my coffee black – just like my metal» en favoritt, og sitatene skulle helst være litt tunge, depressive som “I want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken, and the one that could always brighten up your day even if she couldn’t brighten her own.” Det var en person jeg ville være, da. Seriøst. Hvem VIL være knust og deprimert? Dramaqueen over alle kroner.)

– Sterinlys (gjerne med duft) og fyrstikker. Jeg elsker lukten av en utblåst fyrstikk!

– Mariekjeks med sjokoladetrekk ER en bonus… Evt. nøkkelost.

– Høytalere sånn at musikken kan spilles SKYHØYT, så jeg igjen kan synge og danse når behovet melder seg

– Katten helst liggende og male og sove på ryggen min, det er så innmari godt!

– Hjertet mitt

Dere, da?

Things I need when I’m blogging:
– My book filled with quotes and poems, collected through the last ten years of my life
– Candles and light sticks
– Marie biscuits with chocolate
– Speakers, so the music can play LOUD for those moments when I burst into dance and sing
– The cat laying sleeping on my back
– My heart
What about you?

3 kommentarer

  1. Både hjertet og hjernen er det hos meg. Haha.

  2. Linn-Elisabeth Halvorsen

    Tekoppen, joiner deg på lysa, enhjørningsbamsen min (ikke spør..) og godgod musikk som gir hjertet et ekstra hopp og gjør seg klar til å øse ut noen velvalgte ord :*

  3. Utbrente fyrstikker er en av de beste luktene jeg vet om( kommer sikkert etter lukten av hest, sommer og myggsoray til hest blandet sammen, også kjent som min sommer). Allt jeg trenger nor jeg blogger er en ide , data/telefon og intet annet enn min egen verden kontra ingen forstyrrelser.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *