AS LONG AS I WEAR MY BERET

Dagens outfit. Uniformen går kanskje ikke i ett med skogen lenger, men bereten er iallfall der.
Dette – pluss den sosiale mediebiten for Narvesens nyeste mellommåltid «New Day» er min nye dag (hae wordplay).

Åh, jeg må le litt av den lille, fine familien min. Jeg designet et jagerfly, de karret seg avgårde på flyshow. Jeg skrev manus for MMA-studio, de benket seg foran TV’en for å se på en av de mest groteske sportene som finnes i verden. Jeg deler ut smaksprøver på foccaciaer og tynnbrød for Narvesen, de drar til Narvesen og kjøper foccaciaer og tynnbrød.

Jeg er regelrett bortskjemt på alle de riktige tingene – støtte, engasjement og kjærlighet.

Today’s outfit. My uniform is maybe not matching the green bushes anymore, but at least I’ve still got a beret. This – and the sociale media part of the campaign for Narvesen (kiosk) is my new everyday. Gotta smile a bit for my beautiful family. I designed a fighter aircraft, they went to see an Airshow. I wrote the screenplay for the MMA-studio, they sat down to watch the most visually brutal sport in the world. I’m giving away small samples of foccacias and bread for Narvesen, they’re going to Narvesen to buy foccacias and bread. I’m spoiled with all the right things – support, engagement and love.

2 kommentarer

  1. Du e bra, du. Hurra for familie!

  2. Selv om du kanskje er litt bortskjemt så forvalter du det godt. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *