BITE ME

Jeg kom ut av tellinga etter to uker, etter det vet jeg ikke hvor mange dager eller uker som har passert i kaos. Taket fylt av snekkere som bråker dagen lang, ikke ett sekund ledig til å fylle med den minste tanke – det har vært til å bli GAL av de ukene jeg jobbet hjemmefra. En stue i oppløsning for oppussingen, kjøkkenet ble et loft og mitt eget soverom ble jeg brutalt adskilt fra da et hav av olje la seg over stuegulvet. Jeg har sett ned på katten med den dypeste medfølelse de siste ukene, hun går bare hvileløst rundt og vet ikke hvor hun skal gjøre av seg. Andre etasje var liksom vår greie, plutselig ble alt borte, sofaen, det røde, hårete fleeceteppet hennes, hun finner ikke engang doen sin for kjøkkenet er som sagt et fullpakket lager. I går følte jeg meg AKKURAT som henne. Uten seng, uten tilhørighet, jeg visste et øyeblikk ikke hvor jeg skulle gå for å ta meg en dusj engang. Forvirra to the bone.

Jeg overdriver ikke når jeg forteller dere at jeg HVINTE av glede da jeg rullet inn i gården og oppdaget at én stillase var fjernet fra huset vårt i dag. Våre fire vegger får snart friheten sin tilbake, pusten igjen, det massive gitteret av en snekkers arbeidsplass som stenger for dagslyset vårt forsvinner, bråket stilner og jeg ramlet LYKKELIG ned på gulvet foran et billig IKEA-bord og nøt min første middag i mitt «nye» rede i dag. Jeg, det lille døde kirsebærtreet (mamma: «det er ikke MORSOMT lenger nå, Marie!») og kua.

Å, så fin denne våren skal bli.

After weeks of mess, noise and caos in my own home I could finally fell down my new floor in front of a cheap table and have dinner after work today. It felt amazing. Our roof is almost done, my living room is ready to get dressed again and I’m so happy about that. This Spring’ll be amazing!

2 kommentarer

  1. Jeg elsker kirsebærtreet, mamma!

  2. Joda, mamma Brudevold, det ER faktisk ganske morsomt fortsatt. Du har en datter som gjennomfører det hun setter seg i hodet, og det til de grader også. Dette er en god egenskap å ha med seg i livet! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *