DUSTHalla. Starter uken med å være flyktning i mitt eget hjem. Jeg har gått med nesa i sky gjennom min egen stue helt siden det gikk opp for meg hvor fantastisk orange, ripete og stygt gulvet egentlig er. VAR. I dag dro jeg på jobb, og kom hjem igjen til et hav av nypusset, deilig lys furu. Så utrolig fint! Og de er bare halvveis! I morgen skal det oljes og på magisk vis bli fjellgrått, så derfor evakuerer jeg for å slippe å svømme gjennom olje når jeg skal finne senga. Burde nok ha evakuert i går, mumler lungene mine. I skrivende stund er det et teppe av støv jeg måtte gjennom for å legge meg her og blogge, jeg føler meg mer forgifta i mitt eget hjem enn jeg følte meg da jeg var i Beijing – det sier alt.

Ellers kan jeg fortelle dere litt om den nye jobben min – ‘digital markedsfører og sampling-crew’, sier kontrakten, for eventbyrået til Narvesen. Selve kampanjen starter ikke før i morgen, og det skal bli så deilig! Jeg har følt meg litt som en veddeløpshest som er innelåst i grinda si på løpsbanen de siste ukene, med planlegging, møter og egenkomponerte forestillinger om hvordan ting kommer til å bli – nå vil jeg bare komme i gang, jeg. Med hva vet jeg ikke helt enda, jeg er ny i sampling- og eventverden, men gøy blir det uansett!

Har flere bilder fra helgen min i Gøteborg, tenkte å redigere de så fort jeg har satt punktum her. Vær en bomerang og kom tilbake hit senere for å bli med meg til solfylte Sverige!

Dere, da? HVOR deilig er det ikke å føle solen mot ansiktet igjen?

Hey. I’m starting this week with being a refugee in my own home. I’ve walked around with my nose in the sky ever since I realized how orange, scratched and ugly my floor is. WAS. Today I left for work and got back home again to a whole new sea of polished light pine wood floor. It looks amazing! And they’re not done yet! Tomorrow they’ll oil and make it grey, that’s why I’m evacuating – so that I don’t have to swim across an ocean of oil to get to my bed. I should’ve escaped yesterday, my lounges say. After the polish the air in my living room is filled with dust – I feel more poisoned here than I did walking around in Bejing – that explains everything….

Other than that – I can tell you about my new job, as a digital marketer and sampling crew for the event company for Narvesen, a kiosk here in Norway. The campaign won’t start until tomorrow – finally! I’ve felt like a racehorse trapped in its gate, not being able to run free. Weeks with meetings, planning and my own expectations of how it’ll be – now all I wanna do is to get started! I’m new to this – except from the social media things, so it’ll be really exciting!

I’ve got some more pics from my weekend in Göteborg, I’ll make them ready for the blog after I’ve finnished this – so come back later if you wanna join me in the sunny Sweden!

5 kommentarer

 1. Hvilket kamera bruker du? Eller er det mobilbilder? Veldig fine uansett 🙂

  Marie svarer: Mobilbilder, ja – men jeg har Samsung Galaxy s4 Zoom så det er vel mer et kamera enn en mobil 🙂 Hehe. Takk!

 2. Så fint det blir 😀 Det er HEEELT fantastisk å kjenne de varme strålene igjen, blir helt lykkelig inn i ryggmargen, men likevell så trist når jeg vet at jeg må sitte forran dataen og skrivebøkene i stedet for å leke rundt ute 🙁

  Marie svarer: Hang in there! <3 En dag er du helt ferdig! :D

 3. Camilla

  Gleder meg til å se når hele greia er ferdig!:)
  Sola varmet idag og det var så deilig, alt blir så mye bedre med litt sol!

 4. Blir seriøst i et lykkerus på grunn av solstrålende! Aner ikke hvorfor. Det gir ikke helt mening? Haha.
  Deilig å kunne kle seg som man vil nå!

 5. Tonje Johansen

  Det er deilig at våren er på vei, jeg er et vårbarn 🙂 Har slitt med depresjoner siden ifjor høst, så jeg merker allerede det hjelper med litt sol og d vitaminer! Fikk beskjed av legen min «vær ute i sola så mange mg du tar i medisiner», hehe litt morsomt 🙂 Prøver, ihvertfall. Ha en fin dag! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *