GÖTEBORG


ph_priv, Gøteborg, Sweden

Tjena! Jeg er i Göteborg. Spiser tartar til forrett, sover i en enorm skute og drikker glass etter glass med deilig vin. I dag hang solen varmt over skulderne mine mens jeg vandret rundt i nydelige Haga og tittet i butikker, åh smilet mitt sitter så mye løsere når himmelen er blå! Håper ikke den skifter farge med det første – vi trenger vår og varme, nå.

Snart ut på livet igjen, vi skrives senere! Og gratulerer med dagen, jenter!

Tjena! I’m in Gothenburg, Sweden. Having tartat for starter, sleeping in a huge boat and drink glass after glass with delicious wine. The sun finally arrived today aswell, god I can’t remember last time I felt that on my cheek, I had it hanging over my shoulders while I walked the streets of beautiful Haga. It’s so much easier to smile when the sky is blue! I hope it doesn’t change colour for a while – we need spring and warm weather, now. Write to you later – and ps. Congratulations today, women!

4 kommentarer

  1. åå heldiggris! skal ikke klage så mye da, har hatt masse sol på østlandet i dag 🙂

  2. Stilige bilder supern! Hvordan redigerer du sånt «blast» lys på bildene dine?

    Marie svarer: Takk! Jeg bruker VSCO-cam 🙂

  3. Hvor skal du neste gang? Tidligere var jeg fast leser, og nå har jeg «oppdaget» deg på nytt! Skal ut og reise i sommer, og trenger tips og inspirasjon 🙂 har forresten vært på båten du er på nå 🙂 Gøteborg er fint!

    Marie svarer: Det har jeg ikke planlagt enda! Så hyggelig at du er tilbake 😀 Du kan jo bla i reisearkivet, der ser du en haug av steder jeg har vært 🙂 Kanskje du finner noe inspo der!

  4. Du må kose deg så masse! Det ser vidunderlig herlig ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *