COLD RESPONS OUTFIT

(Neida)

Fra en uniform til en annen, si. Jeg liker Beyoncekurvene jeg fikk i silhuetten der!
Det har vært en kald men kul dag på jobb, og jeg kom ikke hjem før nå. Frossen til beinet, hadde jeg vært i Las Vegas hadde jeg spontangiftet meg med dusjen min uten å blunke – det er nesten ikke greit engang, at jeg prioriterer blogg fremfor det nydelige, varme og våte eventyret som venter meg bak forhenget! (nesten 18 årsgrense på den setningen der, men SÅ deilig skal det altså bli med en varm dusj!)

Marie fortsetter å gjøre ting hun ikke kan, denne gangen har jeg vært programleder/reporter/jente med mikrofon i hånda og kamera i fleisen som ikke aner hva det er hun gjør. Evnen til å bygge opp setninger fornuftig forsvinner helt ut! Men det er gøy óg, jeg gleder meg til å se resultatet!

Nå – DUSJ.

From one uniform to another. I like the Beyonce curves this one gave me in the silhouettes there haha. It’s been a cold but fun day at work, I didn’t get home ’till now. Frozen to the bone, if I had been in Las Vegas right now I would sontaniously marry my shower without even a blink. It’s hardly OK that I choose to blog instead of throwing myself into that lovley, warm and wet adventures that awaits me behind the curtain! (almost 18 year age limit on that sentence – but THAT’s how good it’ll be to take a hot shower)

Marie continues to do things she doesn’t know, this time I’ve been a program leader/reporter/girl with a mic in her hand and a camera in her face that doesn’t know a thing about what she’s doing. The ability to build reasonable sentences disappear completely! But it’s fun, and I’m excited to see the result! Now – SHOWER!

6 kommentarer

 1. Siden du nå er inne på Cold Respons, skal du på den? (øvelsen altså (om du ikke skjønte det. Noe du sikkert gjorde))

  Marie svarer: Nei, skal dessverre ikke det… 🙁

 2. Åh, kjenner meg igjen i dag! Det skal bli deilig med varm dusj og varm dyne… Har vært en frossen pinne i dag. Men for en god sak sammen med moro!

 3. Jeg elsker at du bare kaster deg uti ting hele tiden! Håper du koste deg litt utafor komfortsonen 🙂

 4. Utrolig morsomt å prøve nye, spennende ting! En dag håper jeg det er jeg som tør å stå med mikrofon i hånda og kamera rettet mot meg! 🙂

 5. Therese

  Oj wow, spennende! Betyr det at vi får se deg på skjermen i nærmeste fremtid? 🙂

 6. Solfrid

  Dette høyres spennande ut! Håpar me óg får sjå resultatet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *