VIDEO: A LITTLE BIT OF NORWAY

Starter søndagen med en liten film fra da jeg reiste rundt i Norge med den britiske journalisten fra the Independent på slep tidlig i fjor sommer. Smykket med tittelen Norgesambassadør for Expedia, det var stort! Nyt landet vårt, en trenger ikke reise så langt for å se noe av det vakreste verden har å by på.

Video from last summer, when I traveled around in Norway together with a British journalist from the Independent. My weeks as the Norwegian Ambassador for Expedia, god that was good times. Enjoy! And welcome to Norway!

5 kommentarer

  1. Nice video ! Heheh – and so true ! Sometimes we get so caught up on all these beautiful places around the world we want to see and visit, that we forget all the beautiful places our own «backyard» has to offer. Having said that.. someday I want to backpack ‘i de norske fjelde’. Denmark just can’t compete with Norway, when it comes to mountain areas. HAHAHAHA :’)

    Marie svarer: Thanks! Haha that’s true, but Denmark is beautiful as well, I love the beaches over there! I’ll hopefully go to Denmark really soon 😀

  2. Sweet! What part of Denmark? Pleease don’t just say Copenhagen. You should visit Jylland as well. The people and places in Jylland is pretty darn cool too 🙂

    Marie svarer: Limfjorden and around! In fact I’ve been to Copenhagen already – such a nice city, but I feel «done» – hehe. I’ve also been in Grenaa, Århus, Løkken, Billund… And that’s all I remember right now, haha.

  3. Åh, Norge har noen fine skatter ja! Bodde på ett gammelt fyrtårn i Lofoten for noen år tilbake siden og kjørte mellom gamle fiskebyer og strender som hører hjemme i karibien når vi ikke koste oss med fisking, bøker, natur og brettspill rundt selve fyret! Når jeg bare får bli litt mer aktiv med kiting og kjøpt eget utstyr håper jeg på å få reist mer rundt i Norge og utnytte snøkledde fjell og vidder om vinteren og innsjøer og fjorder på sommeren og våren!

  4. Det hotellet der må testes ut en gang… Liiiker soundtracket du valgte til filmen, hihi:) Kaizers <3 I sommer skal jeg faktisk utforske litt mer av Norge! En vennegjeng av oss skal på Trænafestivalen, uti havgapet i Nord-Norge, det blir spennende! 😀 Og da tenkte vi å gå på fjelltur også, de 7 søstre, når vi først er i Nord-Norge.

  5. EYYYY IKKE DÅRLIG!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *