STREETS OF THE CAPITAL
ph_priv

En håndfull med små øyeblikk fra de siste dagene mine. I dag har jeg vært elefant (på hjul) i glasshus – kjørt et beist av en bil rundt i Oslos trange gater. Et på forhånd forestilt m.a.r.e.r.i.t.t, men det viste seg å nesten være litt koselig óg. Ingen kan ta meg på at jeg utfordringssky, iallfall, ønsket mitt om å selge sertifikatet til den første som sier hei kommer til å være glemt innen neste uke. Da tror jeg forresten jeg får lov til å fortelle dere om jobben min også!

Si meg, hvordan går det med dere? 

A handfull of memories from my last couple of days. Today I’ve been an elephant (on wheel) in a glass house – drove a monster car around the narrow streets of Oslo. An imagined nightmare in advance, but it turned out to be quite ok. No one can tell me that I don’t take a challenge, though, my wish to put my own driver’s lisence out for sale is gonna be gone within the exit of next week. Oh, and hopefully I can finally tell you about my job by then. 

Tell me – how are you?

4 kommentarer

 1. Camilla

  Om sertifikatet fortsatt er til salgs neste uke tar jeg det gjerne! Har så lyst på lappen nå atte hjelp!
  Har endelig vinterferie, og har planer om å bake mye godt, lese bøker og være sosial ettersom skolearbeid har tatt masse av tiden min i det siste!:)

  Marie svarer: Skal huske på deg når frustrasjonen melder seg igjen! God ferie, det høres magisk ut å tilbringe den sånn!

 2. Jeg har vært på leiteaksjon i dag, med SeaKing over hodet. Så nå er jeg trøtt og har flere skraper og sår på hendene. Jeg gikk nemlig i veldig ulendt terreng, altså en skråning med masse stein. Men, gikk greit 🙂 og SeaKing fant personen vi lette etter.

  Marie svarer: Noe så meningsfylt. Og så utrolig bra at h*n ble funnet! Du er et fint menneske, du. Og Sea King er KONGEN.

 3. Oslo ass! Jeg hadde deler av langkjøringen min der.. Grøss… Så skjønn hund forresten!! Hvem er det sin?

  Marie svarer: Æh, føler med deg! Det går riktignok bedre nå enn før, da jeg nettopp hadde fått lappen og dura rundt i Oslo trodde jeg ikke trikkene hadde brems. Haha, panikk much! Ja, jeg vet! Det er ei på jobben sin 🙂

 4. Så fine bilder! Og bilkjøring i by står aldri på toppen av min ønskeliste. Sitter på Heathrow og venter på at flyet til Brasil skal gå – er veldig spent og livredd. Jeg håper jeg blir like heldig med min reise som du ble med din!

  Marie svarer: Herregud, nå kilte det i magen på dine vegne. GOD TUR, det kommer til å bli magisk, det er jeg helt sikker på!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *