LOVE ALONE

sovi

Hun lå og hørte på pusten hans. Likegyldighetens ekko. Hun presset fortennene sine hardt ned i underleppen, en anstrengelse og svak smerte hun håpet ville holde masken på plass. Den verste ensomheten er den som tynger brystet ditt når du ligger i en seng – sammen med noen.

Hun var ikke trist lenger, hun var ferdig med det. Men den nye følelsen var ikke videre søvndyssende den heller. Et sort sinne og ren frustrasjon, flettet sammen til en tilstand som skremte selv henne, hun som var i den. Men hun tillot seg ikke å skrike. Ikke å kaste ting i veggene. Ikke å knuse noe. Ikke å hyle ut det hun hadde på hjertet til han som var inne i det. Det eneste utløpet de sviende følelsene fikk var i tårer, de kjentes ut som sagblader nedover kinnene der hun lå i mørket og lyttet til pusten hans som stadig dro han lenger og lenger fra henne, og inn i dyp søvn.

Og der lå hun igjen. Alene og forlatt. Med tusen destruktive tanker, hundre usagte ord og et hjerte som stadig tok en mørkere tone.

sovi1


ph_priv

Hun kunne telle på to hender hvor mange ganger hun hadde hatt denne samtalen med venninnene sine. Det evige spørsmålet – hvordan de i det hele tatt klarer å sovne når den de liksom elsker ligger like ved siden av og har det så vondt, og de vet det, men de løfter ikke engang et øyelokk. De lar det forbli lukket, og sovner. Til lyden av et hjerte som slår sprekker.

14 kommentarer

 1. Å fy… du satte akkurat ord på følelsene jeg hadde for eksen. Snakk om å bli kasta baklengs inn i fortiden.

 2. <3
  Åh! Du skriver så fint at det gjer vondt.

 3. Ingrid E

  Åh. Du skriver det så fint <3

 4. <3

  Hadde mange sånne netter i forholdet jeg ble kastet ut av for noen måneder siden. Nesten litt skummelt hvor godt du beskriver det.
  Dessverre gjør det utrolig vondt å være ute av det nå, selv om det var vondt i forholdet også.

 5. Dette var sykt fint.

 6. Jeg kjenner meg så utrolig igjen! Fantastisk skrevet, som alltid

 7. Wow, fint skrevet.

 8. Merker jeg har vært på motsatt side her. Det å ligge å holde rundt en bamse, mens tårene renner i vite om at når han kommer tilbake vil ikke følelsen om ensomhet være så stor lenger…

 9. N-Y-D-E-L-I-G skrevet! Du er så innmari FLINK! Fortsett sånn! 🙂 Heier på deg!! 🙂

 10. Dette traff. <3

 11. wow

 12. Du vet å sette ord på ting.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *