A BEAUTIFUL MIND

Film: A beautiful mind

Mamma er ikke bare et vandrende bibliotek fylt av deilige og gode bøker, hun har hodet fullt av filmer óg! I går anbefalte hun A beautiful mind, og den var så bra. Den må dere bare se. Jeg grinte, som vanlig, aller mest rørte tårer på slutten der og et par triste óg. Den, og De urørlige og My sister’s keeper så har dere timeplanen klar for fredagskvelden.

Har dere sett den? HVORFOR ikke?

You have to watch the movie A beautiful mind, my mom recommended it to me last night and it was such a good movie! 

13 kommentarer

 1. Den filmen er en av mine favoritter! Har sett den ganske mange ganger nå. Vet ikke helt hvorfor, men den rører meg skikkelig. Akkurat som en hånd som klemmer forsiktig rundt hjertet mitt! Merker at det er altfor lenge siden jeg har sett den, så da blir det nok den i helga!

 2. Fantastisk film! Den er helt klart på min toppliste.

 3. Den må jeg se 🙂 My sister’s keeper er helt fantastisk, visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, så utrolig trist. Den har vi forresten sett ett utklipp fra på sykepleien også 🙂

 4. Kjersti

  Har selvfølgelig sett den 🙂 Kjøpe den på DVD ikke så lenge etter at den kom ut. Likte den utrolig godt. Nå minnet du meg på at jeg kanskje burde se den igjen snart.

 5. Solfrid

  Meiner eg har sett den. Huksar rett og slett ikkje, har ingen god hukommelse, men då kan eg jo sjå den igjen!
  Herregud som eg elskar «De Urørlige», den er sååå bra!

 6. Kan ikke huske å ha hørt om den… Desverre.
  Men jeg var akkurat på let etter en film å se på!

 7. åh jeg har sett den en million ganger og skal se den en million ganger til. Den var faktisk med i pensum på sykepleierstudiet, fantastisk fin <3
  Har du sett the english patient? Gah

 8. Og love in the time of cholera. Dobbelgahh

 9. Ja! Den så vi på skolen i en forelesning om psykiske lidelser (jeg går sykepleier). Jeg hadde aldri sett den før, men foreleseren sa at å se den som en ren «underholdnings-film», det må vi gjøre uansett, men at vi kan lære litt av den også, det er ikke så dumt 🙂

 10. Elsker den!

 11. Therese

  Du må se A Single Man! Veldig, veldig fin 🙂
  Og The Butterfly Effect.

 12. Ja, den så jeg på kino og den har jeg også på DVD. En fantastisk god film som rører en i det innerste.
  Hvis jeg kan anbefale en annen film som satte spor i meg da jeg så den første gangen så er det Crash (http://www.imdb.com/title/tt0375679/). En utrolig sterk film som absolutt bør sees. Den fikk forøvrig Oscar for bl.a. årets film i 2006.

  Marie svarer: Takk for tips! Skal definitivt sjekke den ut!

 13. De urørlige er en helt fantastisk film

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *