ONCE UPON A CAMERA


ph_priv

Fant den gamle harddisken min her om dagen, med tusenvis av gamle fotografier fra den tiden jeg fortsatt var kreativ og turte. Jeg savner det, hvorfor er sperrer like selvfølgelig som rynker og sølvmanke når en blir eldre? Jeg savner galskapen.

Found my old Hard Drive the other day, tons of photos from back in the days when I still was creative and dared to go nuts with my camera. I miss that!

21 kommentarer

 1. Hahaha, tok meg selv i å humre flere ganger. Du er så bra!

 2. Therese

  Oh, jeg husker MANGE av disse bildene! Tyder på at jeg har hengt på bloggen din noen år :p <3

 3. Åh så sexy det første bildet var, daaamn!

 4. Hvert bilde har sin egen historie. Elsker det!
  Skulle ønske jeg var like utfordrende mot meg selv… Har kamera som bare ligger i sin egen krok.

 5. Så fantastiske bilder!!!

 6. Utrolig kule bilder!
  Savner selv den tiden kamera var limet til hånda mi. Limet løsnet liksom når foto ble lekser :/

 7. kjenner meg igjen! tok såå masse crazy bilder, og det var gøy og inspirerende å være så kreativ. Nå går det liksom ikke lenger

 8. Kristine

  elsker bildene!

 9. definitivt galskap!

 10. HEIHEI liker kreativiteten!!!! VeLDIG!

 11. Linn-Elisabeth Halvorsen

  Herligland, jeg bare forelsker meg i bildene en gang til! Loving it!

 12. Jeg husker flere av disse, wow. Jeg tror du kan greie å komme forbi sperrene og servere oss flere inspirerende bilder som disse.

 13. Heisann, du er helt fantastisk flink til å skrive! du skriver så flott, interessant og inspirerende, du er et av mine forbilder! Har aldri skrevet en kommentar til deg før, men tenkte å skrive det nå, etter at det er sikkert et halvt år siden jeg fant bloggen din. Etter et barndomsønske og ønske etter å ha lest bloggen din har jeg utrolig lyst til å begynne i militæret enten som befal for hæren, eller i luftforsvaret. Har blitt kalt inn til seksjon 2, så nå gjelder det bare å trene, og å jobbe med det psykiske. Har også lyst til å reise rundt i verden, reisen din virket helt nydelig, men var det ikke litt skummelt å reise aleine? Jeg er utvekslingselev i England dette året, og jeg savner hjemme en del, gjorde ikke du det? (selv om utveksling er litt annerledes). Du er utrolig tøff, og det er kjempe kult at du skriver manus til tv2! Du er en inspirasjon til mange, og ikke minst du er utrolig kreativ.

  Marie svarer: Åh, for en nydelig kommentar å få! Tusen, tusen takk! Så snill du er 🙂 Skummelt vil det alltids være, det er jo en risiko – omtrent uansett hvor i verden du er, ting skjer. Men det gjelder å ikke la seg stoppe av de tankene – bare slutt og tenk, og hopp ut i det! Det går heldigvis som regel bra 🙂 Jeg slet ikke så mye med hjemlengsel, hadde for mye av opplevelser og inntrykk – jeg ble rett og slett distrahert konstant, hehe. Og så satt jeg nok akkurat de følelsene litt på avstand 🙂 Tusen takk igjen, og god helg!

 14. Camilla

  Disse bildene likte jeg!
  De gærne har det godt!;)

 15. Fantastisk!

 16. Solfrid

  Så mange kule bilete! Kreaviteten er nok inni der ein plass, finn den fram igjen 😀

 17. herlighet for noen FANTASTISKE bilder. du har virkelig talent! husker så mange av disse og det var veldig gøy å se noen av dem igjen! du er gal og jeg liker’e

 18. De er helt geniale!!!! Vi får krysse fingrende for at kreativiteten kommer tilbake engang!

 19. Stilig! Kanskje å være med på fotokurs eller dra på gallerier hjelper med kreativiteten! 😀

 20. Jeg klarer ikke å slutte å se gjennom disse bildene. De er så fine, rare og kreative! Du er et geni bak kameraet og tastaturet!

 21. Ellinor

  Likte bildet med hesteørene veldig godt!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *