NOT FOR ALL EARS

God morgen! I dag raser jeg endelig av sted til hovedstaden for å komme ordentlig i gang med ny jobb. Det blir noe helt nytt for meg, så jeg er litt spent, men på en annen side – jeg var aldri manusforfatter heller, før jeg plutselig ble satt til å forfatte et manus for TV2. Hun kan hvis hun vil, si! Og jeg vil helt opp til himmelen og tilbake igjen.

Hemmeligheter fra helgen som var:

– Jeg satt oppe til klokken ble fire på lørdag og så på filmer av Channing Tatum på youtube, prøvde å så en aldri så liten drøm med han i hovedrollen, men sånn til neste gang: det funker ikke. Go to bed.

– Jeg er maratonslave på søndager, lykke til med å prøve å få kontakt. Først rekken med Frustrerte Fruer, på TV2 Bliss, etterfulgt av timer med jævla Glee. Jeg hater det, musikaler og alt det er, at de skal drive å bryte ut i sang HELE tiden gjør meg så innmari frustrert, jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg der jeg sitter – så ubehagelig er det, men jeg klarer altså ikke la vær å se allikevel. Jeg lurer på hvor mange videosnaps venninna mi får fra meg i løpet av en søndag hvor det står «Nå er’em faen meg i gang igjen, SKYT MEG» og alt i den gata.

– Jeg har dagdrømt en hel haug, om kjærligheten, reiser og selvrealisering.

– Jeg har pakket ned masse ting jeg har fått sponset i en bag, og sender det til Ukraina i morgen. Det kjennes tusen ganger lettere å rydde i klesskap og sin egen materialistiske himmel når en har en tanke om hvor det skal og hvor mye det betyr for de som tar i mot.

Del en hemmelighet med meg, a, superfjes! Og ønsk meg lykke til! Skrives senere, eks oh

Good morning! I’m finally off to the capital to get started in my new job. It’s something completely different and new for me, but then again – I was never a screenplay writer either till I suddenly was put down to write a screenplay for TV2. She can if she wants, right? And I want – from here, to the moon and back again.

Secrets from the weekend:
– I sat up till 4 AM watching videos of Channing Tatum saturday night, tried to get him into my dreams but next time: It doesn’t work. Go to bed instead.
– I’m a series slave on Sundays, good luck with getting in touch with me haha. First it’s a bunch of episodes with Desperate Housewives, and then hours with Glee. I fucking hate musicals and the fact that they all of a sudden burst into singing, but I simply can’t resist watching it. It’s painful, but I have to. I wonder how many Snapchats my friends get with the text «They’re singing AGAIN shoot me» and everything close to that.
– I’ve been daydreaming a lot, of love, travel and self-realization
– I’ve packed a lot of stuff that I’ve got sponcored through my blog down in a bag, sending it to Ukraine tomorrow. It’s so easy to get rid of clothes and things in my closets when I know where it’ll go and how much it’ll mean for the reciever.

Share a secret with me, super faces! And wish me luck in my new job. 

10 kommentarer

 1. Jeg sitter på universitetet – refresher bloglovin og face istedet for å jobbe med anatomien.
  5 min til bare, så skal jeg logge av…

  Lykke til i ny jobb! Håper det blir knall, gleder meg til å lese mer om det 🙂

 2. Lykke til med nyjobben! Spennende å starte med blanke ark i noe nytt 🙂

 3. Mariann

  Hater å bli voksen. Må i banken å styre med forsikringer og alt det der, hva er foreldre til for liksom? hahah

 4. eeeeh.. Sokkene fra?! 😮

 5. Jeg gleder meg som en unge til Paradise Hotel begynner i kveld. Det er så herlig med helt hjernedød underholdning.

  Lykke til i ny jobb – det går så bra så 🙂

 6. Therese

  Lykke til med jobben, spennende 🙂 Du er så flink til å ta nye sjanser og kaste deg ut i ting du! Hemmelighet om meg: Jeg er ikke alltid så flink til det, selv om jeg skulle ønske det :/

 7. Satt på YouTube til klokka to… Ellen DeGeneres ble det. Uten et eneste trett øyelokk. Bare for å distrahere meg fra marerittet av den hjernen jeg har.

 8. Gunnvor

  Gler meg til å høyre meir om den nye jobben din 🙂
  Det er ikkje akkurat ein løyndom, men eg likar ikkje å diskutere dette, for dei fleste eg snakkar med prøver å få meg frå det. Eg har altså ein draum om å kunne vere med i HMK Gardens 3. kompani med instrumentet mitt 🙂 Og dine grøne tankar inspirerer meg

 9. Også jeg som ELSKER Glee, da! Åh, som jeg skulle ønske man kunne synge hele tida, bare masse tull, da, ikke seriøse sanger, heh (jeg gjør det allerede… kanskje)

 10. Solfrid

  Eg skal på «date» i dag (likar ikkje det ordet). Fyrste i mitt 24 år lange liv. Ei veninne som veit om det. Er nervøs, men prøver å vere positiv!

  Maraton på sundager er moro! Og siste hemmeligheita – så fint og snilt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *