MY NEW EVERYDAY


ph_priv

Jeg får lyst til å slå flat hånd ned mot stående håndflate i en timeout-bevegelse, stuen og arbeidslampen slik det står nå er perfekt å ta bilder i! Hei, oppussingen er avlyst, Marie har dessverre blitt kreativ og kan derfor ikke fortsette. Neida, men jeg ønsker meg en hvit vegg når prosjekt ‘nytt rede’ er ferdig. Alt blir så mye enklere med en hvit vegg.

Det har vært en kul dag i ny jobb, men jeg glemte å spørre sjefen om det vi driver med er bloggvennlig, så jeg tenker å holde dere utenfor til jeg vet bedre. Det jeg a-l-d-r-i trodde kom til å bli bedre var holdningen min til pendling. Jeg var så LEI etter tur/retur Oslo i hele fjor sommer til jul, men i dag må jeg med hånden på hjertet si at det er deilig å være tilbake på skinnene. Kanskje fordi 1. vi har fortsatt taket full av menn som slår og banker dagen lang, jeg får gnagsår inni hjernen, faktisk, 2. etasjen min er et midlertidig oppussingsprosjekt uten rom for ro, inspirasjon og konsentrasjon og 3. MENNESKER! Jeg er veldig glad i støvet*, og jeg er veldig glad i mitt eget selskap men selv jeg blir sosialt tilbakestående av å bare være sammen med meg selv i lengden. Et par dager, tenker jeg, så er antennene rettet ut igjen.

Nå må jeg løpe og dusje og plukke z’er, god natt! (Spør meg om pendlingen er like kul om en uke igjen, a….. Svaret kommer til å henge i en løkke ned fra taket.)

*mamma og pappa

My livingroom in the middle of a makeover – perfect for photoshoots! I wanna keep one wall all white, it makes the pictures look so much cooler than having furnitures and stuff all around all the time. Today has been a cool day in my new job, but I forgot to ask my boss if the things we’re doing are blogable so I’ll keep it a secret until I know better. It’s so good to be back in business!

1 kommentar

  1. Love your photos. I agree, sometimes having cluttered furniture can ruin the background of a good shot. These are great 🙂
    x Tink Jayne x
    allabouttink.co.uk

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *