VOLUNTEER SUPERFAMILY

Jeg er som et vandrende kart over dagen. Sprittusj i håndflata etter å ha skrevet motiverende meldinger til familien rundt på gulvpappen, maling på knokene fra da bestefar skulle hjelpe meg å helle fra en tilitersbøtte over i isboks, maling i håret fra da jeg sneiet skråtaket mens jeg stod og lo med mormor i hjørnet, malingsøl på albuene etter at tante stusset over den lite strategiske teknikken min på vinduene, fregner av hvitmaling i fjeset fra da jeg skulle imponere broren min litt ekstra med rulla (han er snekker skjønner dere – da er lista lagt…. i dobbel betydning heh), flekker på buksa av å svinge rundt med kameraet mens onkel la et strøk med hvitt i taket, tante forvandlet kroken under takvinduene og fetter ryddet ledninger, og under de bare føttene mine av å tasse rundt mens familien min hjelper til med mitt nye rede. Enden på visa blir vel at jeg aldri flyr ut av det, det blir jo så fint! Tusen takk for all hjelp, opphav, kjærlighet i hver bokstav!

I’m a walking map over the day. Marker pen inside my hand from the motivating words I wrote on the paper on the floor, paint on my knuckles from when my grandpa was helping me with getting the white colour over in a smaller box from a ten litres bucket, paint in my hair from when I was lauging in the corner with my grandma, paint mess on my elbows from when my aunt put a question to my tactic on the window (haha), freckles of white paint in my face from when I tried to impress my brother (he’s a carpenter) a little extra with the roll, spots on my pants after swining the camera around while my uncle made my roof go white, my aunt changed my corner underneath the roof windows and my cousin removed the wires, and paint under my bare feet after walking around while my whole family helped me on my new crib. I guess the end of the story is that I’ll NEVER be able to move out from home, my second floor is getting so pretty now! Thanks for your help, family, love in each letter!

5 kommentarer

  1. Elsker å lese hvor fint og minnerikt du kan få noe så enkelt som en maledag til å bli, rett og slett bare ved å trekke frem de positive delene av jobben og dagen! For ikke å snakke om at hele familien stiller opp for å hjelpe til med oppussing. SÅ herlig! 🙂

  2. Så fin familie du har, heldiggris!
    http://elisechristina.wordpress.com/2014/02/22/scratch-map/ <– liten blogg om mitt nye skrapekart hoho 🙂

  3. Åh, ser definitivt ut som en av de koseligere dugnadene jeg har sett! Utrolig koselige bilder, synes det er fint at du tar opp igjen litt hverdagsfotografering, å se verden gjennom fine øyne er utrolig fint, men har savnet dette også 🙂

  4. Lenge leve dugnadsånden! Gleder meg til å se alt sammen når det er ferdig, men du får jammen meg prosessen til å bli gøy å følge med på også! Takk for fin lesing 🙂

  5. EYYYY Liker!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *