AWKWARD

– At Facebook gjør at jeg kan se hva slags bilder vennene mine med utovertiss trykker «like» på. Newsfeeden min er full av kløft….

– Når de idiotene som kommenterer i bunnen på VG-sakene skal få frem et viktig poeng, og så presterer de å skrive ting som f.eks. «nårge»….. Hallo. Språket vårt! «Norge»!!!! Stor «N» og uten «å»?! Øyeskader! Du tapte det poenget du prøvde å få frem.

– Når mennesker på 40+ tar bilde av seg selv med webcam, digitaltkamera, etc og bruker det som profilbilde på face. Jeg kan ikke noe for det, jeg blir så flau. De vokste ikke opp i webcamgenerasjonen, da bør de ikke prøve å bli en del av den heller.

– Når folk på Facebook sjekker inn på «Senga 😉 😉 😉 ;)»…………

– De som prøver å argumentere godt i en samfunnsdebatt, men så lyser hele argumentasjonen deres at de kun har lest overskriften på saken det gjelder og gjort seg opp en mening basert på den.

– Facerape. 99% av alle facerapene handler om sex, bæsj eller andre ting som ROPER at det er en facerape. Herregud, get over it, det finnes ikke morsomt! Jeg blir like pinlig berørt hver eneste gang, over hvor lite oppfinnsomme gjerningspersonene er og hvor dårlig selvinnsikt de har. Hvis de tror de er morsomme med bæsj, tiss og «jeg har klamydia faen»-humoren sin på facerape, må noen snart ta ansvar og fortelle de sannheten. Det er de mer hverdagslige facerapene hvor publikum blir usikre på om det faktisk er en rape eller ikke som er morsomme.

Mer som er kleint?

12 kommentarer

 1. Alle de «fine» bildene med visdomsord 40+ legger ut. Blir gal…

 2. Amen. MEN jeg har sett en bra facerape, da.

 3. Den nye tingen hvor folk filmer seg selv drikke et glass med øl i en såkalt «ølstafett»… Noe av det kleineste jeg noen gang har sett på facebook 🙁

 4. Enig!
  Alle disse meget klisjé bildene med overbrukte sitater.
  Statuser med klisjé sitater. Eller (meningsløse) ord fra en sang i en del tilfeller.
  Og så den klassiske… Å være uheldig nok til å trykke «liker» fra noe som ble postet for lenge siden 😛

 5. Annemarie

  Åh, word!

 6. Kristine

  Leste om en facerape der noen hadde adda 150 stk som het Steinar og så oppdatert statusen til fyren hun facerapa med «Eg samlar på steinar». DER har du fantastisk facerape!
  Du skriver forresten fantastisk 🙂

 7. Face(rape) generelt og 5 hverdagsbilder på 5 dager på insta. Sitter på andre siden av jorda og vet ikke om jeg skal le eller gråte av de hjemme.. Men takk for god underholdning, haha!

  Sandra/reisedagboka.net

 8. Å, så enig jeg er! Adder også flere kilometer lange kjærlighetserklæringer på lista. Jeg har tre venner på facebook, som daglig skriver statuser/meldinger til sin utkårede om hvor høy h*n elsker vedkommende, og hvor mye h*n gleder seg til å leve livet med sin kjære, og selvsagt med altfor mange hjerter. Dèt syntes jeg er kleint. Er man trygg på et forhold, så trenger man ikke å annonsere det flere ganger daglig! Jeg er forøvrig fra Kongsberg, og en av mine venner presterte å skrive Funkelia med o istedenfor u. Alle som bor i Kongsberg vet det heter Funkelia! Det blir på lik linje med nårge, nesten! Hm. Kanskje jeg burde slutte å bruke facebook.

 9. Enig med alt det du har skrevet, bortsett fra Facerape. For facerape slår ikke unge mødre på Facebook, uansett hvor teit, flau eller dum facerapen egentlig er, unge mødre på FB er verre enn en geriljasoldat i rosa.

 10. Statuser på facebook som hentyder til at man gjerne vil at folk skal spørre om noe er galt, og deretter kommenterer de selv at de ikke vil snakke om det, eller den typiske «skriver til deg på message».

 11. ENIIG!
  I tillegg: når noen skriver at de er forbanna eller triste (med andre ord; søker jævlig med oppmerksomhet), og når noen spør i kommentar hva det er og de svarer «vil ikke snakke om det»! Herregud! Hvis du ikke vil snakke om d så ikke del det med hele verden da! Haha 😛

 12. -Duckface, stirre ut i luften med triste øyne, kløft herifra til månen med bildetekst typ «if only you knew how much I love you» eller et helt meningsløst sangsitat
  -«Share this picture of a tacky heart with stupid 4th grade text font if you have a superdupersmart and beautiful daughter»

  Den facerapen som ble beskrevet over her med Steinar var genial!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *