ØVELSE SØLVBYEN

Hei sveis. Tar meg et lite sølveple* før neste punkt på programmet. I dag har vi stort sett bare hørt på briefer og fått en myk start på øvelsen. Like myk som fleecen på bildet, hadde den vært en mann hadde vi vært GIFT – jeg er så glad i den jakka! Jeg holdt en brief selv i dag også, skulle fortelle forsamlingen hva en PIO** er og gjør for å vise ledelsen at jeg har forstått rollen min. Nervene mine beslagla et par viktige detaljer, men det viktigste er jo at jeg kan det og forstår hva jeg er satt til den grønne verden for å gjøre – ikke at jeg har hukommelse nok til å dekke all verdens briefer. Menneskelig svikt.

Jeg går en kul, kul militær tid i møte, den nye generalinspektøren for Heimevernet som er så gira på kommunikasjon (er lik vårt beite som PIOer, er lik stort engasjement og motivasjon i mitt hjertet) og sjefen min her på Heistadmoen slang et drømmeforslag ut i luften i dag og jeg sitter bare og gnir på vinklene mine og har stjerner i siktet. Jeg har det beste fra to verdener – sivile måneder å jobbe, reise, tulle og studere på, med et krydder av deilige grønne døgn med en brennende penn og nypussa marsjstøvler. HVA MER, dere. Hva mer? (Hodepine, men den går nok over når jeg får råd til nye briller)

Skrives senere! Hva gjør dere i dag? Har dere vinterferie? Hva er ferieplanene?

*MacBook **Presse- og informasjonsoffiser

Military training started up today – ah I love these green days. We have had a soft start with presentations of all the sections in our staff all day long. I held a short brief myself, about my role as a Public Affairs Officer. Forgot a couple of details, but hey – the most important thing is that I know what I’m doing and why, right? Gotta go, google translate all above if you want to read more about my day and green future! Hugs

3 kommentarer

 1. Ingen vinterferie, men har nettopp vært på vinterøvelse – og det skjer stadig at jeg omtaler det som «ferien» når vi snakker om den. Det er jo egentlig det stikk motsatte, men en avkobling fra allikevel 🙂 Nå som sola har kommet, er det egentlig helt ok å ikke ha ferie også, slik at jeg har en grunn til å bli igjen på vakreste Lillehammer!

 2. Jeg tar en sandwich i dag jeg

  Fint:
  Det er snart vinterferie.
  Jeg skal snart på tur til Bergen<3

  Kjipt
  Har hatt 3 øvingshelger de siste 6 ukene (= underernært på helg) fordi vi øver til forestilling på skola.
  I dag var jeg 7 og en halv time på skola, pga av eviglang gjenomkjøring= 7 timer venting, og kun 30 min dans…

  Fint:
  Snill og forståelsesfull kjæreste <3
  Tur på butikken for å kjøpe Dragster

 3. Jeg har ikke vinterferie, men er arbeidsledig, så har jo ferie hele tida om dagen…i går gjorde jeg ikke stort. Strikka og så på OL. I dag har jeg vært i Sverige med kjæresten. Gjorde unna litt shopping, og fikk se innspurten til herresprinten i dag sammen med en svensk cafe-eier på ipaden hans 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *