KJØTTDISK DEL 23

Vet ikke om det er dressen som gjør det, men jeg sikler litt i smug foran TVen hver fredagskveld, jeg. Nytt på Nytts Jon Almaas tørker støv av kjøttdisken igjen, hiv ut noen navn dere syns er verdige en plass i mannebuketten vår!

Tidligere kjøtt i disken finner dere her.

«Kjøttdisken» is a concept where I throw out pics of pretty men. Feel free to throw in some names if you have any good ones!

19 kommentarer

 1. Matt Bomer fra White Collar! Mmmm

 2. Jake Gyllenhaal, nam nam.

 3. Camilla

  James Denton(Mike fra Frustrerte fruer) og Trond Espen Seim(Varg Veum) burde få en plass i disken;)

 4. I disse OL tider ønsker jeg meg Thomas Ulsrud <3

 5. jakob oftebro og pål sverre hagen <3

 6. Leonardo DiCaprio, altså for en mann! Han er som vin, blir bare bedre og bedre med åra, hihihi.

 7. Sjekk trygdekontoret på instagram, bla litt ned og se videoen «alfahann ønsker betahann velkommen til NRK1». Jon Almaas <3<3<3<3<3<3<3<3

 8. Åhh Ian Somerhalder!! 😀

 9. Oooog Alexander Skarsgård! Seriøst liksom…;)

 10. Paul Walker burde være i de fleste kjøttdisker 😉

 11. Ryan Hurst og Nicolaj Coster-Waldau <3

 12. Ragnhild

  Dan Smith, vokalisten i Bastille! aah

 13. Digger Jon Alsaas! Har ingen forslag til deg utenom en masse fly (f-16,f-18,f-22 og f-35), biler(BMW i8, Audi r8) og hester( ikke be meg ramse opp alle).

 14. Robert Downey jr, Jared Padaleck og Joe Manganiello!!

 15. Solfrid

  Ah, Almaas altså, fin mann!

  Emil Hegle Svendsen aka. Supersvendsen. Herregud eg er fjortisforelska i den mannen.

 16. Thomas Ulsrud, Petter Northug, Gregor Schlierenzauer (har aldri elsket hopping, før jeg oppdaget han, for en kjekkas), trenger vel ikke engang nevne Tom Daley eller Ole Einar Bjørndalen, jeg beklager at jeg kun trekker frem OL navn, men jeg er i OL bobla nå og det er så mange kjekkaser med at det nesten er umulig å følge med på selve øvelsen og ja for ikke å glemme Martin Fourcade, for en mann, tror jeg gir meg nå, men føler det nesten er obligatorisk at du tar med en av OL kjekkasene i kjøttdisken neste gang.. <3

 17. Han er funny – og funny menn er bra menn!

 18. Ian Somerhalder 😀 <3 får ikke nok av ham! Kan ikke slutte å se på vampire diaries på grunn av ham 😀

 19. Julianne

  Daniel Craig neste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *