GOING GREEN AGAIN

Jeg drar mot gull og grønne skoger igjen, til Heistadmoen for en ny uke i marsjstøvler og M04*. Bloggen går som vanlig med noen forhåndsskrevne ord, og kanskje et par grønne hvis jeg får tid og tastatur mellom slagene. Hej så lenge!

*navnet på uniformen

Going green once again, to Heistadmoen for another week in my military boots and uniform. The blog will behave as normal with some pre-written words and maybe a few green ones if I get time and keyboard in between the program. So long!

5 kommentarer

  1. Om du hilser på driftsleder på heistadmoen så får du hilse så mye. Det er pappan min 🙂

  2. Var du på vinterFOS eller droppa du det?

    Marie svarer: Jeg droppa det etter møtene mine med mentaltrener 🙂

  3. Høres spennende ut å dra tilbake til militæret! Hva er egentlig ditt syn på våpen og våpen bruk egentlig? Hadde du kunne brukt det mot en person i krigssituasjon for eksempel? Hadde vært interessant å høre hva du mener der 😀

  4. Åja, men da ønsker jeg deg lykke til i HV:D kos deg på øvelse:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *