AFTER LOVE
photos from Instagram – follow me at @supermarie.

I går ble jeg så glad, Don skrev til meg på Facebook og takket så mye, både meg og dere – de fikk inn flere donasjoner til prosjektet sitt etter at jeg blogget om det! Mamma kom også opp trappen og sa hun hadde sendt noen varme kroner sørover hun óg, jeg satt igjen med en følelse av å faktisk ha gjort en forskjell i verden. En bitteliten en, men STOR for de som tar i mot i andre enden. Verdens beste følelse. Det blir så innmari krystallklart og konkret når jeg kjenner de som jobber for en sak, og kan snakke direkte med han som til slutt skal bruke pengene våre der ute. Jeg ba han sende meg bilder og notater underveis, sånn at dere og kan få se hva de til slutt blir brukt til.

Den rosenrøde gårsdagen spant opp foran TV’en med Runaway Bride, katten på fanget, mammas hjemmelagde calzone (mmmm) og en karaffel med rødvin. Åja, og mann, da. Hva gjorde dere i går? Jeg vet ikke med dere, men instagrammen min var ikke annet enn et jævla rosebed i går haha.

I kveld skal vi på kino. Viktig å aldri begrense romantikken, det er tross alt 365 datoer i et år, 14. februar er bare én av dem. God helg, supers!

I was so happy yesterday, Don wrote to me at Facebook with a BIG thank you for the donations. He asked me to thank you guys as well, they had recieved quite a few money after I blogged it. My mom came up the stairs as well, told me that she had sent some money to the South herself. That left me with a feeling of doing someting for the world. A small, small thing but yet so big for the people that recieve our money. Best feeling in the world. It get so concret when I actually know the people that’re working for a case, and can speak directly to the person who’s gonna use our donations out there. I told Don to send me pictures and updates along their way so that we can all se what our money goes to. 

The rose red yesterday were spent in fron of the TV with Runaway Bride, the cat on my lap, mom’s homemade calzone and a bottle of red wine. Oh, well, and a man. Tonight we’re heading for the Cinema. It’s important not to limit the romance, a year has afterall 365 dates – 14th of February is just one of ’em. Happy Weekend, supers!

5 kommentarer

 1. Synes alltid bildene du legger ut på bloggen er så koselige, er liksom en sånn «lun» stemning over de. Liker også de innleggene du skriver de småpunktene som du setter pris på i hverdagen, selv de aller minste, de inspirerer meg til å gjøre det samme!
  Ha en fin lørdag da din Supertjei! =)

 2. Therese

  Får vi se noe til han herre mannen snart eller? 🙂 Eller forblir han anonym…

 3. Camilla

  Så bra at de fikk inn donasjoner! Selvom det føles som om det ikke hjelper om man bare gir litt selv så gjør det jo det i den store sammenhengen!:)
  Igår hadde jeg besøk av en venninne, ikke noe kjærestekliss:P

 4. Fredagen min gikk til trening og å se Terje Sporsem, han er HIMLA KROnISK! JEg har enda vondt i fliremusklene mine!

 5. Åh, så fint å lese! Jeg tror du i mange sammenhenger utgjør en større forskjell enn du er klar over. God søndag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *