DUTY

1. Mini-meg blir formet i sjel og sinn av pappas militærhjelm. 2. Et grønt farvel til hotellrommet jeg har bodd på denne uken.
Jeg skriver til dere fra sofaen min i Fredrikstad igjen, med verdens tyngste, grønnmalte panserhjerte. Vi pakket sammen etter bare tre timer i dag tidlig, men neste grunn til å hoppe i uniformen igjen er om bare elleve dager, så jeg slipper å surmule så veldig lenge. Nå starter vintereventyret, og jeg feirer OL-åpningen med å GI FARGE TIL RUSSLAND, håper dere har gjort det samme! 

1. Mini-me being shaped in soul and mind by my father’s helmet. 2. My green life left in the hotel room I’ve been staying at this week.
It’s over now, I’m home and sad about it. But my next reason to wear my uniform will be in just 11 days so I won’t be sad for long. I have to go back to the Olympics now, CLICK HERE to paint Russia and show your support to equality.

3 kommentarer

  1. Ha en fin helg Kristina <3

  2. Gjorde det igjen no, Russland kan ikkje få for lite farge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *