AND ANOTHER ONE


ph_priv

Det første skrapekartet har allerede seilt ut til en heldig vinner, men jeg har ett til å bli kvitt. For å delta denne gangen må du svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

Hva er det første du tenker på når du hører ordet «REISE»? Lykke til, globetrotters!

I’ve got another scratch map to give away, all you have to do is leave an answer to this Q in the comment field: What’s the first thing that come to your mind when you hear the word «TRAVEL»? Good luck, globetrotters!

111 kommentarer

 1. Christine

  Stjernehimmel i Sahara og eventyr på Cuba var det første som slo meg. Nå tenkte jeg på 1000 ting til da..:)

 2. susanne b.

  Eventyr!

 3. Hanne SB

  Jeg tenker på å forlate alt det gamle og starte et helt nytt og spennende liv. Et liv hvor jeg legger bak meg hvert eneste element av bekymring, sorg og fortvilelse og heller drar ut i verden for å finne meg selv og for å finne ut hvem det er verdt å ta med seg videre.

  Ordet «Reise» gjør meg lykkelig og oppspilt. Det får meg til å lengte etter å bli ferdig på skolen, så jeg kan ta fatt på verden og endelig få gjøre det jeg vil, og se det jeg ønsker.

  Ordet minner meg om verden generelt, og om det faktum at det finnes så mange flere mennesker her i verden enn bare meg. Det gjør at jeg vil slette ordene «meg» og «jeg» fra vokabularet og erstatte det med «oss» og «vi».
  Ordet «Reise» er virkelig et av de mest fantastiske ordene som eksisterer her i verden, fordi det inneholder så mye annet. Det inneholder håp og drømmer.

 4. Wales!

 5. Lykke.

 6. Oi! Det første jeg tenker på er «frihet»! Jeg vil alltid være fri til å dra dit jeg vil. Det er min forbannelse og min store glede.

 7. Minner! Definitivt. For hver eneste del av reisen – fra start til slutt – så blir en ny minne skapt. Både gode og dårlige – og begge er en viktig del av reisen.

 8. Nye opplevelser, minner og bilder! Kamera fult av herligheter som skal fylle er nytt fotoalbum (jeg printer ut bilder og lager et eget album for alle utenlandsreiser jeg er på). Det er så fint å fysisk ha bildene i hendene og sitte å bla gjennom minnene. Har lenge ønsket meg et slikt kart, hadde vært moro å skrape frem verden 🙂

 9. Når jeg hører ordet reise så tenker jeg på å sitte flere timer inneklemt i en bil mellom et par barneseter. Jeg tenker billig bensinstasjon mat og kaffe. Det er det jeg forbinder med reising,men bare fordi det ikke handler om å dra ut til eksotiske land betyr ikke det at det ikke er fint. Jeg har det kjempe fint jeg, når jeg sitter der i bilen og ser Norges vakre natur seile forbi mens jeg hører den samme sangen for fjerde gang på radioen, det å kunne ha den friheten til å slippe å tenke på at det er noe du må rekke er noe av det deiligste med bilferier og du ser også mye mer når du kjører fobi det enn hvis du ser ned på det fra et fly. Det er det jeg forbinder med reising:)

 10. Nye opplevelser, eventyr, sommerfugler i magen, og å fange flest mulig gode minner for å ta med seg hjem 🙂

 11. Det første jeg tenker på er frihet og nye opplevelser.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *