ROSE COTTAGE

God morgen! Jeg bladde litt i utkastmappen på bloggen, der hvor alle innleggene som aldri ble lagt ut havner, og fant et innlegg med noen bilder fra Malta i sommer som jeg helt glemte å poste. Deilig med noen varme tilbakeblikk på en mandag i februar:
I found some pics from Malta last summer that I forgot to publish. Some hot flashbacks on a Monday in February – we need them. 


De skarpe klippene man bader fra på Malta, de har omtrent ikke sandstrender – men vannet er så deilig og krystallklart at en MÅ jo bare komme seg ut i det. Det ser ut som en miniatyrutgave av en diger fjellkjede, ikke sant? Jeg likte det på én måte, for det var så anderledes enn de tusen sandstrender jeg har sett rundt om i verden. Samtidig holder det menneskehavet borte, så det blir liksom deg mot Middelhavet!
// The sharp edges you have to walk on to get to the water. They barely have sand beaches in Malta, but the ocean is so clear, blue and fantastic that you’ll have to find a way out there!


Lille Himalaya. Jeg husker enda hvor vondt det var under føttene, å tråkke over de skarpe kantene, men hva gjør en ikke for et bad i varmen.
//Tiny Himalaya


Havet spyttet opp salt, det lå egne dammer av ren salt rundt på klippene. Jeg smørte huden min inn i det, tenker leoparden ble fornøyd.
//The Ocean spitting up salt


Et typisk nabolag i Malta. Så vakkert!
//A typical neighborhood in Malta – so beautiful!


Maltesisk er i hovedsak et arabisk språk, skrevet på latin. Eneste i verden!
//Maltese is an arabic language, written in latin. The only one in the world!


Jeg la merke til at de fleste husene i nabolaget hadde navn. Rose Cottage var et av dem. Jeg likte det – det gjorde liksom husene så mye mer personlige! Jeg lurer på hva huset vårt skulle hett.

Flere må reise til Malta. Det er ikke lenger enn 3-4 timer å fly fra Gardermoen, klimaet så deilig og landet SÅ fint!

//The most houses had names, like this one – Rose Cottage. Puts so much more personality to the building! More people have to go to Malta. It’s not a long flight from Oslo, the climate is lovley og the country SO beautiful. 

5 kommentarer

  1. Åh! Nå fikk jeg lyst til å hoppe på et fly til Malta 🙂

  2. Du tar så fine bilder, jeg får lyst til å dra alle steder du poster.

  3. Camilla

    Fikk lyst til å dra dit etter å ha sett bildene på bloggen din, har aldri trodd at Malta var et sydenland:P

  4. Hørtes fantastisk ut! 🙂

  5. Skal absolutt legge til Malta på lista! Får egentlig lyst til å legge til alle landene du skriver om på reise-lista mi, haha 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *